Kategorier
Ukas happenings

Ukas happenings – uke 34

Mandag, pandag… Snart helg, eller?

Det er 3 aktuelle happenings denne uka. Dessverre overlapper de, så du er nesten nødt til å velge et av dem eller optimalisere logistikken noe veldig. Alle må gå! Bortsett fra de som skal rekke over alt dette- de bør helst fly. Om bare noen hadde vedlikeholdt en liste over alle arrangementene i regionen slik at vi kunne unngått konflikter……

Alt dette skjer på fredag den 25.

Fermenten er det BBQ og Hjemmebrygg i regi av Norbrygg og Brew Club. Du må være medlem i minst en av dem for å få delta. Fermenten står for maten, mens deltakerne har med øl. Det er begrenset antall plasser, men er du heldig er det fortsatt billetter til overs. Kick-off er kl 19.


Berentsens Brygghus kommer til Melkebaren fra 16.30-19.00 for en Etter jobb-smaking. Det blir Q&A og selvfølgelig har de med seg øl.


Så er det Ølsmaking med Jo BrochKaffibaren i Koparvik kl 20. Jo eier og driver Gulatings ølutsalg både i Haugesund og på Karmøy, og han er tidligere norgesmester i bartending. Han har også jobbet flere år hos Lervig.


 

Som alltid finner du en full oversikt over alle Rogalands ølarrangement under Events i hovedmenyen, og er det noen arrangement som har blitt uteglemt må du gjerne ta kontakt.

 

Hva tenker du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.