Kategorier
Breaking News Brewery New release

RYGRs første øl

Gutta på Øksnevad er snart klare for å slippe sine første øl. I denne omgang er det kun REMA 1000 som vil få disse, men Horeca kommer så snart en grossist er på plass

Her er bryggeriet egne beskrivelser av ølene.

Disse første ølene slippes i uke 8-9:

RYGR Lager – 0.5L boks
Rygersønnen Leiv Eiriksson oppdaget Amerika. Nå kan du oppdage RYGR Lager – et håndlaget, eksklusivt og moderne øl med amerikansk humle som ligger litt lenger på tunga. Sett seil, go west!

RYGR Pilsner – 0.5L boks
RYGR Pilsner er et lyst, aromatisk og transatlantisk inspirert øl. Fløyelsmykt og fruktig på tunga, brygget på en miks av nyskapende ideer og stolte håndverkstradisjoner.

HAUGR Kölner Blond – 0.33L flaske
Et overgjæret, tørt og forfriskende øl som er lagret ved lav temperatur. Fyldigere enn pils og likevel lett, slik ekte tysk øl skal smake. På med lederhosene, fram med fjærhatten, nå skal det synges!

JÆDR Amerikansk Pale Ale – 0.33L flaske
En moderne klassiker der humla har fått suse og sitrusfruktene bruse. Lokkende duft, seiersgyllen farge og hint av karamell gjør at både hjerte og gane erobres lett. Litt bittert, ja. Pluss litt malt. Go, go, go!

Deretter slippes denne i uke 10-11:

HAFR Belgisk WIT – 0.33L flaske
Et øl brygget på umaltet hvete og tilsatt et hint av syndig, belgisk kolonitid – mango, koriander, appelsinskall. Glem humlen, tenk duggfrisk dis. Fuktet frokostbrød. Sjampanje med skjegg.

4 svar til “RYGRs første øl”

Köln er riktignok en karnevalsby, men ikke ofte man kler seg ut som Bayere. Så denne teksten ble jo bare svada. Til og med under vanlig øletikett-standard. Får håpe bryggerne holder høyere standard enn reklame-folkene…

“Gutta på Kverneland” ? La oss bare få det klart med en gang, dette bryggehuset ligger IKKE på Kverneland. Ikke i samme kommune engang. Plassen heter Øksnevad, eller Orstad som politikerne har bestemt, og ligger i Klepp kommune. Kvernaland ligger for ordenskyld noen kilometer lenger sør i Time kommune, og mellom der kommer Frøyland.

Hva tenker du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.