Kategorier
Interviews

Tour des Brasseries 2018

Lørdag 1. september er det klart for den femte utgaven av Tour des Brasseries på Randaberg! Vi har i den anledning stilt sykkelgeneral Kim Veland fem kjappe spørsmål vedrørende årets utgave. Kjenner du ikke til Tour des Brasseries kan du ta en titt på vårt mer omfattende intervju med samme mann i anledning fjorårets ritt.

Fint vær, godt øl og hyggelige mennesker – hva mer trenger man? Bildet er fra fjorårets TdB hvor blått lag får en fortjent pause etter flere kilometers med sykling (ok, kanskje to…)

Status for årets TdB? 
I år er det 5 års jubileum! Vi har 330 påmeldte og satser på at alle klarer å fullføre. Mange bryggerier har vært med før, men det er også endel nye i år. Det var ikke vanskelig å fylle alle 30 kranene med forskjellige bryggerier. Jeg har ikke helt oversikten over alle øl som kommer ennå, men registrerer at kveik som gjærstamme er inn i tiden. Hører også rykter om glitterøl. Det går med ca 1200 liter øl på en slik dag.

Hjelm?
Vi kjører hjelmpåbud i år. Ønsker å sette fokus på sikkerhet nå når vi er så mange.

Noe nytt for året?
Fjorårets Tour des Brasseries var perfekt! “Don’t change a winning team” sies det, så vi kjører på med samme løype og opplegg. Øl fra lokale bryggere, mat laget fra vørter og meskekorn.

Fint vær som alltid?
Været pleier å være bra på Tour des Brasseries, ja. Men skulle det ikke bli sol og over tyve, så blir ikke det ett problem. Godt øl og glade mennesker lyser opp det meste!

Mulighet for å få seg billett nå?
Det er alltid noen som må melde avbud i siste liten. Så her må en følge med på FaceBook-gruppen! Er en rask så kan en gjerne få fatt i billett og dermed sikre seg en t-skjorte av en eller annen farge. Ikke sikkert t-skjorten passer, men en boks vaselin kan jo gjøre susen.

Og den gruppen finner du her:

https://www.facebook.com/groups/511400922369444/

Tre bryggerier arrangerer Tour des Brasseries, og sammen med 15 gjestebryggere skal de slukke tørsten til over 300 ølglade mennesker på sykkel.

Ett svar til “Tour des Brasseries 2018”

Hva tenker du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.