Kategorier
Brewery New release

Salikatt åpner bryggeriutsalg!

Endelig åpner Salikatt sitt bryggeriutsalg.

“Jeg gleder meg voldsomt til å møte kundene våre”, forteller Bjarte Halvorsen.

På lørdag klokken 10 åpner Bjarte dørene til sitt nye bryggeriutsalg.

Bjarte vil ønske deg velkommen på lørdag

I dag og i morgen er Heidrun på besøk for å sørge for at hele basisutvalget til Salikatt er på boks og på kjøl før kundene strømmer på.

“I dag tapper vi Junaiten, Rauaraddel og den helt nye Pale Alen OTP, eller One Trick Pony”, forteller Bjarte, “mens i morgen skal vi tappe Fjåge. Makksure og Salig Jul, som ikke trenger å være ferske men gjerne gjør seg med litt lagring, tappet vi for tre uker siden.”

“Dermed har vi 6 øl klare til åpningen – hele basisutvalget pluss to spesialøl.”

One Trick Pony er en Amerikansk Pale Ale med Citra, Mosaic og Azacca.

“I tillegg skal vi tappe DDH Citra, men den skal til Vinmonopolet.”

Ta det med ro, skapene skal fylles helt opp.
Salig Jul og den flett nye OTP

Prisen for ølene vil være 39.90 per 0.33 liter boks for basisutvalget, og et par kroner mer for de to spesialølene. Alle vil selges i 4-pakninger, men det går an å bare kjøpe en øl – men hvem vil vel det?

Det gjenstår litt rydding

Skiltet skal settes utenfor slik at alle ser hvor inngangen er.

Da Salikatt annonserte at åpningen skulle skje “med brask og bram”, lød det unisont fra SoMe: “Ka då, brask og bram?”. Da ble det innkjøp av kake som skal holde til de 45 første kundene. Kaffe byr de også på.

Utsikt fra butikken inn til bryggeriet.

Det er en egen følelse å besøke et bryggeri som Salikatt. Det minner mye om craft breweries i Junaiten, der det ligger midt i et industriområde. Og når man kommer innenfor, er det en herlig miks av business og pleasure, krydret med liflige dunster av malt og humle. Alt er velorganisert, men på en måte som bare bryggeren selv forstår.

Gjestene vil kunne se hele bryggeriet fra butikken, så det er vel verdt et besøk bare for å se hvor ølene kommer fra. Det er alltid gøy å besøke et bryggeri.

For de som ikke er kjent i Åsen, har vi laget et kart:

Kommer du på Motorveien, tar du av til HIllevåg på Auglendsveien. Ta så til venstre i rundkjøringen ved Shell-stasjonen og fortsett rett frem til du passerer Brødrene Dahl på venstre hånd. Til venstre vil du så se Salikatt i en lav, mørk bygning.

Det er parkering på oversiden (som vender mot Brødrene Dahl), men også på sørsiden – hvor inngangsdøren til bryggeriutsalget er – som vender mot el-grossisten Etman.

Om du er voldsomt ivrig og vil telte utenfor for å være først i køen, er det sikkert plass til det også – på eget ansvar.

Ett svar til “Salikatt åpner bryggeriutsalg!”

Hva tenker du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: