Kategorier
ting & tang

ting & tang

Smånytt med snert.

The Vault har fått utstyret sitt. I hvert fall det meste. Første batch settes til uken. Det blir en west coast Pale Ale – The Aviator. En DIPA med røtter på samme kystlinje er også snart på gang.

Salikatt får tappelinje for boks i mars.

Ryktet forteller at Dickens blir en turistfelle med fokus på mat og drikke. Hurra!

Heidi og Paddy har ikke svart på våre spørsmål om hvilke øl de vil føre. 

Jåttå ble ikke invitert til Sur & Bitter i år. Nordfylket er heller ikke representert. Håper de alle får plass på Ølfestivalen.

Lurer du også på hva det politisk korrekte ordet for sigøyner er? Det kan bli oppgjør på kammerset om du bruker feil ord.

Mike Murphy var svært åpen og bød på seg selv da han deltok på Norbrygg Rogaland sin Hjemmebryggerkveld. Han anbefalte blant annet Tallinn Craft Beer Weekend og to-stegs whirlpool.

WB-inside: Harbour Brewing kommer med øl fra sitt fatlagringsprosjekt som ledes av James Rylance som mange vil kjenne fra Beavertown. 

3 svar til “ting & tang”

Når det gjelder øl på Heidis og Paddys (antar dere sikter til sjøhusene) så er dette kjeder, og et raskt søk på f. eks Untapp’d, viser at det er Ringnes stort sett over hele fjøla..

Lokale bryggerier ikkje invitert til Sur & Bitter?? Hmmm. Dette sitatet er frå “Byas” før festivalen i 2018: “Vi ble nesten litt for store. Det var så mye å velge mellom at vi følte det ble for mye, sier Bru.” Så det er betre med 14 bryggeri enn 26? Pølseprat! Ingen har vel ambisjonar om å prøve alle øl på ein festival! God variasjon og kunne velge mellom nye øl er det eg forventer på ein ølfestival.

Hva tenker du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.