Kategorier
ting & tang

ting & tang

Det meste handler om Rekom.

Øivind Ekeland selger som kjent sine utesteder i Stavanger til danske Rekom Group. Med på lasset følger blant annet 50% av Cirkus. Dermed får Kristoffer Wilhelm Hansen nye samarbeidspartnere. Det blir spennende å se hvordan/om det vil påvirke driften. 

Rekom er samme selskap som har startet Heidi’s Bierbar. De ser på seg selv som “nightlife professionals” og har ikke “craft beer-barer” på listen over ting de holder på med.

Rekom har avtale med Carlsberg, men barene de nå overtar har aldri promotert lokaløl i noen særlig grad, så dette er ikke et tilbakeskritt. Heller mangel på fremskritt. Klarer de å lokke flere til å bruke byen med nye, freshere konsept, så kan det få positive ringvirkninger. “A rising tide lifts all boats”, som man sier i utlandet. 

Ekeland var forøvrig, gjennom sine selskap Beverly Hills Funpub AS og Ovenpaa AS, med på å stifte LERVIG.

Hva tenker du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.