Kategorier
Breaking News Brewery New release

Jåttå Gårdsutsalg

På torsdag klokken 15.30 åpnes dørene for første gang til Jåttå Gårdsbryggeris utsalg. Vi har vært på visning, og der fant vi noen store overraskelser!

Jåttå Gårdsbryggeri holder til i Rogstadmyrå 19. Der har de lenge hatt både bryggeri og bar med permanent skjenkebevilling, men nå åpner de også butikk. De har i tillegg nylig fått kommunens tillatelse til å utvide bryggeriet, så det blir neste steg.

Veien til bryggeriet, en stikkvei fra Jåttåvegen, er godt merket med skilt.

Når man kommer frem til bryggeriet, er inngangene også tydelig merket. Slik må det være. Bryggeriet, baren og butikken må ha hver sin inngang for å tilfredsstille kravene.

Marius ønsker velkommen

Inne i butikken møtes man av en growlerfyller som sitter på toppen av et frekt kjøleskap med plass til 6 kegs.

Ved siden av står høyskapene som er i ferd med å fylles opp.

Dette utstyret er del av konkursboet til Gulating Skien som Jåttå kjøpte for en meget rimelig penge. Den enes død den andres øl.

I butikken kan du altså handle det ferskeste lokaløl på growler eller flaske. Men ikke nok med det:

Med på lasset fra Skien fulgte en lastebil full med alt som var til overs av øl og alkoholfrie drikkevarer på flasker og boks. Alt dette er også til salgs i butikken. Her kan man gjøre noen riktig så hyggelige kjøp.

Dette gjør også at baren, som snart skal få vestvendt terrasse med uteservering og ettermiddagssol, nå har langt flere alkoholfrie alternativ.

Hvilket prisnivå de skal legge seg på for Gulating-ølet har de ikke bestemt, men dette blir nok priser godt under de man er vant til å se.

Growlerfylleren med kjøleskap er alene verdt det Jåttå betalte for hele konkursboet, så gutta har gjort et ordentlig røverkjøp og det kan du også gjøre!

Stash selger de også.

Så da er det bare å møte opp på torsdag for å få tak i verdens ferskeste Jåttå-øl, inkludert de to helt nye engangsbryggene Fruity IPA og Sitrus Pale Ale. Vi har smakt begge og de er vel verdt turen alene!

Hva tenker du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.