Kategorier
New release

Salikatt for en januar!

Januar står i Salikattens tegn med hele fire øl som aldri tidligere har satt sine poter på polet.

Alle disse ølene har oppgitt slippdato 11. januar. Husk at det kan ta noen dager fra slippdato til ølet finnes på ditt pol. De er alle på 0.33 liter boks.

DDH Vic Secret
Det fødes et nytt barn i den juicy DDH-familien: Vic Secret. Dette er altså en fruktig IPA  preget av Vic Secret, den australske aromahumlen som smaker pasjonsfrukt og ananas og kanskje litt av urter og furu.

Alkoholnivået er på 7% og den vil koste kroner 69.60.


Chocolate Stout
Denne er brygget sammen med bryggeriet som nå er fjerde høyest ranket blant de norske på Untappd: Monkey Brew fra Trondheim. De var i Stavanger i forbindelse med What’s Brewing, og da ble det brygget to øl hos Salikatt.

Chocolate Stout er på hele 10% og har grundig med kakao og vanilje fra Madagaskar. Den har en fyldig og rik aroma og smak av sjokolade, kakao og røstet malt.

Vi i BR smakte den i går – og har ikke tenkt på noe annet siden. Seriøst – vi har lyst til å være til stede når folk smaker denne for første gang slik at vi kan oppleve overraskelsen, gleden, kjærligheten i blikket, den lille tåren i øyekroken.

Prisen vil bli 99.90 kroner. Den er så verdt det.


Blackberry Magic
Blackberry Magic er den andre ølen Salikatt brygget sammen med Monkey Brew. Det meste av denne ølen ble kegget og kjørt ut til de beste barene i regionen  i slutten av november, men cirka 400 bokser har blitt holdt tilbake og disse slippes nå på Vinmonopolet.

Dere som har smakt den vil kunne skrive under på at dette er en sykt deilig Gose! Og så er det spesielt med en øl som er tilsatt bjørnebær alene.

På polet blir prisen 69.90, og den har samme alkoholnivå som sin søster med bringebær.


Raspberry Smoothie

Blackberry Magics søsterøl er også en kjelesyrnet Gose – men denne har masse bringebær.

Den er på 5.5% og vil koste 60 kroner flatt.


PS! Om du blir medlem av Facebook-gruppen Salikatt fra innså så får du vite om slike lanseringer før alle andre.

Hva tenker du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.