Kategorier
Funnies

Øltrender i 2021

Allerede nå gir vi deg de 7 øltrendene du må passe deg for i 2021. 

For tredje år på rad har vi danset oss inn i transe og kommunisert direkte med de guddommelige for å kunne fortelle deg hva som skjer neste år.

Hard Seltzer v2.0
Fordi de første ikke var grusomme nok har bryggerne lagt hodene sine i bløt for å pønske ut nye varianter. Her er to som snart finnes i en bar du helst bør unngå:

  • Barrel Aged Hard Seltzer – Er amerikansk eller fransk eik best egnet til å fremheve smaken av syntetisk frukt? 
  • Kveik Seltzer – Seltzer slik våre viking-forfedre foretrakk den

Placebo Beer
Jakten på rus uten skam når endelig mål. Denne ølen spiller på lag med deg og sammen skaper dere den eneste rusen vi alle kan nyte uavhengig av alder, etnisitet eller religion: Den innbilte. Markedet for denne er enormt!

LES OGSÅ: Øltrender i 2020

Statsbrygg
De røde vinner valget. AP har oppdaget at håndverksøl er en vekstindustri med trange kår, så da er løsningen å etablere et statseid bryggeri. Statsbrygg, som av desentraliseringsårsaker vil bli etablert i Indre Billefjord (ja, ikke selveste), vil produsere 25 millioner liter Støre Stout i året og sysselsette 6500 personer, vesentlig i administrasjonen. 

Basisk øl
Vi har drukket bøttevis med sure øl, men få om noen har testet grensen i motsatt retning. Disse ølene – kjent som Alkaline Ales eller bare Alka Ale – vil være spesielt velegnet for alle som plages av sure oppstøt. Drikk dem annenhver med Gueuze og oppnå en zen-aktig balanse!

14X Dry Hopped
Jada. Hvorfor tilsette tørrhumle en skarve 2-3 ganger når du kan gjøre det hver dag gjennom et toukers gjæringsforløp? Denne blir det ikke enkelt å toppe!

LES OGSÅ: Øltrender i 2019

Øl for kjæledyrene
Det er vel snart tid for at denne trenden fra de mørkere hjørner av utlandet skyller over Norge? For hvorfor skal ikke også Passopp eller Mr Fuzzypuss få nyte sin bayer? Vel, teknisk sett er det ikke snakk om ekte øl med alkoholer, men, som produsenten av Snuffle Dog Beer skriver på sin webside: «Emotionally it is most certainly a beer”. Og det er neppe bare et meningsløst reklameutsagn. 

Russiske barer
Vi har barer fra mange nasjoner. Vi kan gå på irsk eller engelsk pub, på Scotsman eller på tysk afterski/oktoberfest, eller på amerikansk rock & burger. Neste ut er Russisk Balalaika & Beers. Bartenderen er sur som faen, musikken strømmes fra helvetes innerste sirkel, designtemaet er Depresjon møter Alkoholisme, det skjuler seg ubåter i nesten alle ølene, bestilling skjer ved at samtalen din blir avlyttet, og ber du om Russisk Rulett-Planken vil et av ølene inneholde nervegift! Ваше здоровье!

2 svar til “Øltrender i 2021”

My money is on Imperial Session Stouts. Still at 13%, but labelled as a session and with strict advice from the brewery to treat it as such, this style will weed out the weak and create more cirrhosis of the liver than all other styles combined.

Hva tenker du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.