Kategorier
Pastime

Tidsfordriv 2: Høre

Karantene, isolasjon og bortfallet av vante aktiviteter gjør at mange av oss tilbringer mer tid enn normalt hjemme. Men det betyr ikke at vi må sette livene våre i pausemodus.

I dag gir vi deg tre ting du kan høre på om du kjeder deg i heimen.

Tips 1: Ølvertene

Vi kommer ikke utenom Ølvertene, en lokal podcast av og med ansatte på Melkebaren – Ine, Mikal og barsjef Joar. De tar opp dagsaktuelle øltema, og får besøk av bryggere og andre personer innen ølmiljøet.

Øyvind Tveit er en velkommen gjenganger på podcasten, og gjengen har også vært på besøk hos Sven på Brix.

15 episoder så langt. 4/5 på iTunes

Tips 2: Vinmonopolets podcast

Vinmonopolet har drevet podcast i flere år nå. Det er selvsagt stort fokus på vin, men de har også utgitt flere episoder dedikert til øl. Podcasten passer både for de som kan lite og for de som kan litt mer. Det er rett og slett umulig å ikke la seg inspirere av denne gjengen, noe som fører til en rekke spontane polekspedisjoner og dertil overfylte kjøleskap. Episodene kommer ut hver tirsdag.

215 episoder så langt. 5/5 på iTunes

Tips 3: Milk the Funk “The Podcast”

Milk the Funk Wiki er nettsiden man oppsøker når man lurer på noe om Brett, Kveik eller Bugs, enten man brygger profesjonelt eller hjemme, og MTF har etter hvert blitt en institusjon i bryggemijøet.  Både Lars Marius Garshol og Svein Arild Skjæveland har gjestet podcasten. Er du fan av, eller har lyst til å prøve deg på, mixed fermentation, så er dette podcasten for deg.

18 episoder så langt. 5/5 på iTunes.

Bonustips: Ølpreik

Ølpreik er en flett ny podcast av og med Jarle Pedersen fra Åkrehamn. “Hvorfor drikker ikke folk mer lokalt øl?”, spør han i teaseren. Det lurer vi også på.

Kun 3 episoder så langt.


Neste episode: 3 ting  du kan lese.

Hva tenker du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.