Kategorier
ting & tang

ting & tang

Vi får ikke mer moro enn vi tyller i oss.

Ostehuset på Domkirkeplassen ble felt av inntektstapene knyttet til Covid-19. Og med det forsvant også bryggeriet The Vault. Det er bare trist. Deres siste øl, en Red Ale kalt Lights Down Low, får vi dermed aldri smake.

En meget god brygger og ølverdens Sisyfos, Kim Odland, er ledig på markedet igjen. Føkk ju, 2020!


Nå kommer et alternativ til No Worries. Berentsens Brygghus slipper Kjørbar, en serie med alkoholfrie øl. De to første er snart på vei ut til ølutsalg og andre som vil ha den, og forhåpentligvis til kolonialbutikkene etter hvert.


Når vi snakker om nye øl, er det betimelig å minne om det er spesialølslipp denne uken med 7 lokaløl. Et av dem er Thruster Mango Milkshake IPA fra Skudenes Bryggeri.


Når vi snakker om Fruity Milkshake IPAs, så var det jo nettopp det som skjulte seg bak luke 1 i julekalenderen til Salikatt, Lindheim, Graff og Monkey Brew. Om du har handlet denne, bør du gjøre det til en sosial greie ved å melde deg inn i Facebookgruppa.


Når vi snakker om julekalendere, så ryktes det at ikke alle som åpnet luke 1 av Lervig sin fant den samme ølen. Vi husker vel alle ramaskriket som oppstod da Gulating gjorde den feilen for noen år siden?


Det ryktes at Jåttå Gårdsbryggeri skal brygge sin første Barley Wine i januar!


I morgen, 3. desember, slipper Brix Brygghus sideren Slang – den første kommersielle jærske sideren, i følge bryggeriet. Brix har presset og gjæret nesten et tonn epler som ble donert av jærbuene. Det er collab, det!

Og på lørdag har de bryggedag. Da kan du komme og se dem brygge en ny surøl/sour milkshake/pasjonsfrukt kalt Fysj & Fei.

Hva tenker du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.