#Weekendpedia

It’s weekend somewhere, right?

Lær om gjæring med David Heath

Dato: 26/02/2020

Tid: 17.30-20.30

Sted: Sunde Klubbhus, Heiloveien 11, 4049 Hafrsfjord

Annet

Reserver plass på Facebook.

Bryggol.no får David Heath på besøk for å fortelle om gjæring med og uten trykk.

David vil også fortelle om de ulike FermZilla versjonene og forklare hvordan disse kan benyttes best mulig. Han skal snakke om mange spennende, og ikke minst viktige, temaer som gjær og gjæring, pitching, næring, oksygen, temperatur, passende ølstiler, etc. Det vil bli mulig å stille spørsmål i løpet av kvelden.

Ine holder ølsmaking for damer

Dato: 26/02/2020

Tid: 19.00-21.00

Sted: Melkebaren

Ølsmaking

melkebaren

BILLETTER HER

Ølet har ikke alltid vært mannens domene!

Og om du mener AT du ikke liker øl, så betyr det bare at du ikke har smakt den rette øla ennå, og det skal Ine hjelpe deg med!

For kun 350,- så får du en smaksopplevelse og litt fingermat, levert av nOi, restauranten nede i gata.

Vinn eller Forsvinn #14

Dato: 27/02/2020

Tid: 19.00-22.00

Sted: Melkebaren

Annet

vinn eller forsvinn

BILLETTER HER

Det blir laget en 3-retters middag hvor to bryggerier setter øl til hver rett. Det er et bryggeri som står som vinner av sist runde og ny utfordrer hver gang.Vinneren, som går i kamp for 6 gang, er RYGR. Utfordreren er North Brewing Co fra Leeds.

Det er dere som kjøper billetter som kommer til å bestemme hvem som vinner. En stemmer på den ølen en mener passer best til den retten og det bryggeriet som vinner står til neste runde og da kommer det en ny utfordrer på banen.

Alle øla smakes blindt.

Menyen er
Singapore black pepper crab med en asiatisk salat
Konfit på andelår med linseragu, tomat og persille sjy med balsamico
Blodappelsin fra Sicilia Mandelkake og vaniljekrem

Chef-1 popUP – Fredag Please!

Dato: 28/02/2020

Tid: 16.00-21.00

Sted: Garasjebryggeriet

Øl og mat

please feb

Øl, mat og prat på Garasjebryggeriet

To nydelig taco’s for 100kr:
Braisert oksekjake med kål, avocadocreme, mango og grønn chili salsa

Sticky svinekjake med syltet rødløk, pisket creme fraiche, annanas og chili salsa

Pubcrawl Sandnes

Dato: 28/02/2020

Tid: 19.00

Sted: Melkebaren

Annet

Siste fredag i måneden er det pubcrawl i Sandnes. Det starter kl 19:00 på enten Påsiå eller Lille Bangkok hvor det blir servert nydelig mat til kun 100kr. En går videre til tre nye plasser i løpet av kvelden. Ta med venner eller treff nye venner. Den aktuelle ruten for hver fredag blir publisert på Facebook

Om du glemmer å følge med her, så poster vi ukentlige oppdateringer på vår Facebook-side. Og ser du noe som mangler, så si i fra.