#Weekendpedia

It’s weekend somewhere, right?

Ølsmaking – 1 1/2 time – med Ølakademiet

Dato: 18/12/2019

Tid: 17.30-19.00

Sted: Bacchus Café, Stavanger

Ølsmaking

181019-olsmaking-90-min

Påmelding her

ØLSMAKING ORIGINAL

Dette er selve grunnsteinen i Ølakademiet, den originale ølsmakingen hvor man smaker på flere forskjellige ølstiler. Smakingen dukket første gang opp i 2009 – og er fortsatt vår mest populære smaking, med i Oslo alene, omtrent 1600 deltakere i 2016. Her lærer du å bruke sansene når du smaker øl. Hvor kommer smaken og lukten fra, og kan man lukte seg fram til feil i ølet?

Bli bedre kjent med øl når Ølakademiet ønsker velkommen til ølsmaking for to i Stavanger. Pris 645,- per person.
På en ølsmaking med Ølakademiet står kunnskap i fokus. Her lærer man å bruke sansene når man smaker øl. Ølguiden tar for seg temaer som historie, bryggeprosessen og øltyper. Man lærer litt om råvarene (malt, humle, gjær og vann), skjenking, glassvalg og serveringstemperatur.
En ølsmaking med Ølakademiet er en sosial opplevelse som passer for alle, hvor man også møter andre kursdeltakere i hyggelige omgivelser.
Ølsmakingene er uformelle, folkelige og har fokus på god stemning og humor! Aldersgrense 20 år.

Fredag Please! Juletrefest

Dato: 20/12/2019

Tid: 16.00

Sted: Garasjebryggeriet

Annet

Skjermbilde 2019-08-27 kl. 16.16.33

Nedstrands Bryggeris Ølsmaking og Romjulsfest

Dato: 27/12/2019

Tid: 18.00-01.00

Sted: Bygdehuset Hinderåvåg

Annet

Nedstrand romjul

Ølsmaking 18.30-19.30

Romjulsfest 18.00-01.00

Tom André Enge spiller opp fra 21.00-01.00

Edle dråper 2020

Dato: 01/02/2020

Tid: 13.00-18.00

Sted: Clarion Hotel Stavanger

Sur & Bitter

Startdato: 27/03/2020

Sluttdato: 28/03/2020

Tid: 16.00-22.00

Sted: KinoKino

Festival

img_5812

v5.0

Rogaland Ølfestival 2020

Dato: 06/06/2020

Tid: 16.00-22.00

Sted: Rosenberghallen

Festival

rogaland ølfestival

Norbrygg Rogaland gjentar suksessen fra 2019!
Bli med og smak på hjemmebrygg fra det mange mener er verdens beste hjemmebryggere!

INGEN BONGER

Vi kan ikke kompensere bryggerne for ølen de serverer (Helsedirektoratet bestemmer), noe som også betyr at det ikke er behov for bonger. Du får glass når du viser billett, og får smake på akkurat så mye øl du vil gjennom hele kvelden. Enkelt, ikke sant!?

Kjøp av en billett gir adgang til festivalområdet og eget festival-glass.

Ikke medlem, men vil bli det? Meld deg inn her: https://norbrygg.hypersys.no/forms/innmeldingsskjema/

Stiller du som hjemmebrygger, får du TO ekstra gratisbilletter!

Lars Marius Garshol forklarer og forteller Kveikens historie

Dato: 18/09/2020

Tid: 19.00-20.30

Sted: Høvleriet

Annet

lars marius

BILLETTER HER

Kveik, norsk gjær, er i ferd med å bli det heteste av det hete innen øl internasjonalt. Gjær fra det norske Vestlandet blir brukt av hjemmebryggere og bryggerier over hele verden, og interessen bare stiger. Men hva er kveik for noe? Hvor kommer det fra? Og hvorfor er folk så interessert i gjær fra Voss og Hornindal? Lars Marius Garshol forfatteren av, «Gardsøl det norske ølet», Forklarer og forteller historier.

Om du glemmer å følge med her, så poster vi ukentlige oppdateringer på vår Facebook-side. Og ser du noe som mangler, så si i fra.