Weekendpedia

It’s weekend somewhere, right?

5 Småretter og 5 forskjellige øl

Dato: 21/02/2019

Tid: 19.00-22.00

Sted: Ostehuset Jåttå

Øl og mat

5 Småretter og 5 forskjellige øl
Ostehuset Øst lover en trivelig kveld med gode smaksopplevelser, ny kunnskap og god stemning – altså en herlig start på helgen. Billetter her Pris kr 700,- pr personer

Fredag Plis! #7

Dato: 22/02/2019

Tid: 16.00-21.00

Sted: Garasjebryggeriet

Annet

Fredag Plis! #7

Hver siste fredag i måneden.

Ølsmaking på Sola Strand Hotel

Dato: 22/02/2019

Tid: 19.00

Sted: Sola Strand Hotel

Ølsmaking på Sola Strand Hotel

Ølsmaking med Jåttå Gårdsbryggeri etterfulgt av kjøkkensjefens tre-retters meny. Jåttå Gårdsbryggeri fokuserer på å levere godt håndverkøl brygget på tradisjoner, i landlige omgivelser.

Pris: Kr 695,- per person (Ølsmaking og tre-retters meny)

Send en epost eller ring 51 94 30 00 for å bestille bord.

Salikatt ølutsalg og TT Meat kjøttutsalg

Dato: 23/02/2019

Tid: 12.00-16.00

Sted: Salikatt Bryggeri

Øl og mat

Salikatt ølutsalg og TT Meat kjøttutsalg

Salikatt har åpent Ølutsalg med sine lokalbryggede øl av beste smak og høyeste kvalitet, og TT Meat kommer med sine fineste cuts og utvalgte biffer for salg! Utnytt sjansen til å handle skikkelig øl og skikkelig biff på samme sted, samt treffe andre med like gode interesser som deg!

BrewDog krankupp på Cirkus

Dato: 27/02/2019

Tid: 18.00-02.00

Sted: Cirkus

Tap Takeover

BrewDog krankupp på Cirkus

BrewDog. Say no more.

Bottle Share på Kornet

Dato: 28/02/2019

Tid: 17.00-23.00

Sted: På Kornet

Ølsmaking

Bottle Share på Kornet

Kornet gjør det lettere å teste godsaker fra deres store flaskeutvalg. De finner frem 4 flasker som de selger 1 dl porsjoner fra, og tømmer du en flaske, ja da kan du velge neste flaske som skal åpnes fra deres «bottle share» flaskeliste. Dette blir gøy!

Vinn eller Forsvinn runde 10

Dato: 28/02/2019

Tid: 19.00-22.00

Sted: Melkebaren

Bryggerikonkurranser | Øl og mat

Vinn eller Forsvinn runde 10

Denne gang er det RYGR mot stormakten BrewDog fra den andre siden av den store fjorden. Det er første gang et utenlandsk bryggeri deltar.

Det blir laget en 3-retters middag hvor bryggeriene setter øl til hver rett.

BILLETTER HER

Norbrygg usmaksamling

Dato: 06/03/2019

Tid: 19.00-22.00

Sted: Melkebaren

Norbrygg

Norbrygg usmaksamling

BILLETTER HER

Vi skal smake på usmaker!
Du er helt nødt til å være aktiv medlem (meld deg inn her: https://norbrygg.no/innmelding-pa-sms/)
Pris: 100,- for pilsen vi skal spike med usmaker betales i baren!
Reserver din plass nå! Kun 25 plasser!

Det beste fra Det Norske Måltid

Dato: 06/03/2019

Tid: 19.00-23.00

Sted: Brix

Øl og mat

Det beste fra Det Norske Måltid

Vinnerne av kategoriene Årets øl, Årets godbit og juryens utvalgte møtes på Brix Brygghus for å gi deg en smaksopplevelse.

Pris: 694,- + billettavgift (44,-)
Prisen inkluderer tre retter og fem utvalgte smaksprøver fra Berentsens.

På kjøkkenet vil Christopher Bergseteren fra A. Idsøe AS være. I tillegg kommer Fred Berentsen med toget fra Egersund for å fortelle om det man får i glasset. For å gi kvelden litt ekstra krydder kommer det også en representant fra Midsummer Sauce.

Meny:
Ølbrassert pølsesnacks med Midsummersauce
Mørbrad av lam fra Prima Jæren med Brix-tilbehør
Brownie med sjokoladekrem

Beermakers Dinner med Nøgne Ø

Dato: 08/03/2019

Tid: 18.00-22.00

Sted: Bølgen og Moi

Øl og mat

Beermakers Dinner med Nøgne Ø

Bølgen og Moi legger alltid sin stolthet i å finne god drikke til mat slik at begge parter fremhever hverandres elementer og smaker i søt harmoni. Denne dagen snus rollene, og det er nå ølet som bestemmer hvilke retter og råvarer som blir valgt til å akkomagnere disse kunstverkene av noen humlebrygg.

Pris: 1095,-

Bestilling av bord kan enkelt gjøres gjennom hjemmesiden, direkte på telefon 51 93 93 51 eller på e-post.

Om du glemmer å følge med her, så poster vi ukentlige oppdateringer på vår Facebook-side. Og ser du noe som mangler, så si i fra.