#Weekendpedia

It’s weekend somewhere, right?

Amerikansk blanding med Hesten

Dato: 28/08/2019

Tid: 20.00

Sted: Mellombels

Ølsmaking

Amerikansk blanding med Hesten

Nord-Europas høgaste bartender inviterer til ein smaking av nokon av hans favorittar frå Amerika. Det vert ein tung og eksklusiv blanding av mørke øl og sure øl.

Send mail for å tinga plass.

Pris: 1000kr

Ølsmaking – 1 time – med Ølakademiet

Dato: 28/08/2019

Tid: 17.30-18.30

Sted: Bacchus Café, Stavanger

Ølsmaking

Ølsmaking – 1 time – med Ølakademiet

Påmelding her

Bli bedre kjent med øl når Ølakademiet ønsker velkommen til ølsmaking for to i Stavanger. Pris 1095,- for 2 personer
På en ølsmaking med Ølakademiet står kunnskap i fokus. Her lærer man å bruke sansene når man smaker øl. Ølguiden tar for seg temaer som historie, bryggeprosessen og øltyper. Man lærer litt om råvarene (malt, humle, gjær og vann), skjenking, glassvalg og serveringstemperatur.
En ølsmaking med Ølakademiet er en sosial opplevelse som passer for alle, hvor man også møter andre kursdeltakere i hyggelige omgivelser.
Ølsmakingene er uformelle, folkelige og har fokus på god stemning og humor! Aldersgrense 20 år.

Ølslipp & Konsert med Jarle Obrestad m/Band

Dato: 28/08/2019

Tid: 19.00-21.00

Sted: Brix Brygghus

Ølslipp

Ølslipp & Konsert med Jarle Obrestad m/Band

Jarle Obrestad m/Band holder konsert på Brix Brygghus. Med sin flotte visesang kan han til å med få en sindig jærbu til å felle en tåre. Jarle lanserer også sin nyeste melodi «Kor reiste du hen» med tekst av Helge Torvund.

Sven Brygmester slipper samtidig et nytt øl.

Vinn Eller Forsvinn #12

Dato: 29/08/2019

Tid: 19.00-22.00

Sted: Melkebaren

Bryggerikonkurranser

Vinn Eller Forsvinn #12

BILLETTER HER

Vinn eller Forsvinn runde 12!

Det blir laget en 3-retters middag hvor to bryggerier setter øl til hver rett. Det er et bryggeri som står som vinner av sist runde og ny utfordrer hver gang.
Vinneren som går i kamp for 4 gang nå er RYGR. Og utfordreren er vel de som har den største bryggeripuben i Norge: EC Dahls fra Trondheim.

Det er dere som kjøper billetter som kommer til å bestemme hvem som vinner. En stemmer på den ølen en mener passer best til den retten og det bryggeriet som vinner står til neste runde og da kommer det en ny utfordrer på banen.

Alle øla smakes blindt.

Samarbeidsbrygg med Wolfgang Lindell fra E.C. Dahls

Dato: 29/08/2019

Tid: 12.00-16.00

Sted: Brix Brygghus

Annet

Samarbeidsbrygg med Wolfgang Lindell fra E.C. Dahls

Sven Brygmester syns det er kjekt med selskap i bryggeriet, og har invitert Wolfgang Lindell på besøk. Wolf er bryggerimester på E.C. Dahls i Trondheim som har knyttet tette bånd til Brooklyn Brewery, New York.

De er cirka halvveis i bryggingen når brygghuset åpner, men det er nok av tid til å stikke innom og hilse på.

Le Tour des Brasseries

Dato: 31/08/2019

Sted: Randaberg

Annet

Le Tour des Brasseries

Den 6. utgaven av touren og årets vakreste eventyr. Påmelding etter påske.
Bryggerier som vil levere øl til årets Tour kan melde Kim Veland på Messenger.

Ølsmaking med VonSeitz Theoreticales

Dato: 03/09/2019

Tid: 19.00-21.00

Sted: På Kornet

Ølsmaking

Ølsmaking med VonSeitz Theoreticales

På Kornet har fått tak i øl fra VonSeitz Theoreticales som holder hus i Smithsville, Tennessee.

Det blir 5 forskjellige øl å smake på. Alt fra fatlagret surøl til sur bærøl & gruit. Send På Kornet eller Haffy en melding om du ønsker å melde deg på. Kun få plasser tilgjengelig.

Pris 299 kr. pr. plass. Bindende påmelding. Smakingen holdes av Haffy.

Ølliste med Untappd-rating:
Ghoul De Jour – BA Bourbon Sour (Collab med Calfkiller Brewing) 4.06
Zeus’s Taint – Mixed Fermentation Farmhouse Ale 3.82
Never Leave Amsterdam – Cherry & Blackberry Sour 4.08
Sailor’s Ration – Rum BA Wild Ale 3.26
Molly’s Gruit – Wild Ale w/ rosemary and thyme N/A

Ølsmaking med LERVIG og besøk av Nedstrand Bryggeri

Dato: 07/09/2019

Tid: 18.00-22.00

Sted: Sevtun Grendahus i kjellerstuen

Ølsmaking

Ølsmaking med LERVIG og besøk av Nedstrand Bryggeri
Nordvatne Ølsmakerlag har gleden av å invitere til en eksklusiv kveld med LERVIG.
Hvilke ølsorter de tar med seg blir en overaskelse.
De får også besøk fra Nedstrand Bryggeri som vil fortelle om sine fremtidsplaner.
Bindene påmelding innen 29/8 på email
NB begrenset antall plasser.
KR 690,- Betales inn på kontonr 3361.19.32869
Det blir matservering som tidligere og salg av forfriskninger fra andre bryggerier.

Bryggekurs Basic med Ølakademiet

Dato: 09/09/2019

Tid: 17.30-20.30

Sted: Bacchus Café, Stavanger

Annet

Bryggekurs Basic med Ølakademiet

Påmelding her

Lær ølbrygging med Ølakademiets grunnkurs i ølbrygging.
Her lærer man ølbrygging fra A til Å for nybegynnere. Etter endt grunnkurs er man i stand til å lage sitt eget øl.
Kurset er utviklet av erfarne bryggere utdannet ved Den Skandinaviske Bryggerihøyskolen. Våre bryggkurs-holdere er opplært av utviklerene igjennom et omfattende faglig program. Kunnskap er en av våre verdier, og det er ikke uten grunn vi er Norges ledende aktør på vårt felt.
Dette tre-timers kurset i ølbrygging har som mål at du som deltaker skal lære å brygge øl, med kunnskap nok til å unngå de mange fallgruvene i bryggeprosessen.

Ølsmaking – 1 1/2 time – med Ølakademiet

Dato: 11/09/2019

Tid: 17.30-19.00

Sted: Bacchus Café, Stavanger

Ølsmaking

Ølsmaking – 1 1/2 time – med Ølakademiet

Påmelding her

Bli bedre kjent med øl når Ølakademiet ønsker velkommen til ølsmaking for to i Stavanger. Pris 645,- per person.
På en ølsmaking med Ølakademiet står kunnskap i fokus. Her lærer man å bruke sansene når man smaker øl. Ølguiden tar for seg temaer som historie, bryggeprosessen og øltyper. Man lærer litt om råvarene (malt, humle, gjær og vann), skjenking, glassvalg og serveringstemperatur.
En ølsmaking med Ølakademiet er en sosial opplevelse som passer for alle, hvor man også møter andre kursdeltakere i hyggelige omgivelser.
Ølsmakingene er uformelle, folkelige og har fokus på god stemning og humor! Aldersgrense 20

Om du glemmer å følge med her, så poster vi ukentlige oppdateringer på vår Facebook-side. Og ser du noe som mangler, så si i fra.