Weekendpedia

It’s weekend somewhere, right?

Vinn Eller Forsvinn #11

Dato: 23/05/2019

Tid: 19.00-22.00

Sted: Melkebaren

Bryggerikonkurranser

Vinn Eller Forsvinn #11

BILLETTER HER

Vinn eller Forsvinn runde 11!
Det blir laget en 3-retters middag hvor to bryggerier setter øl til hver rett. RYGR står som vinner av sist runde, mens neste utfordrer er Brix.
Det er dere som kjøper billetter som kommer til å bestemme hvem som vinner. En stemmer på den ølen en mener passer best til den retten og det bryggeriet som vinner står til neste runde og da kommer det en ny utfordrer på banen.

Alle øla smakes blindt.

Tech & Beer

Dato: 24/05/2019

Tid: 18.00-22.00

Sted: Creator, Forus

Annet

Tech & Beer

Sosial samling på Creator en fredagskveld annenhver måned. Det går i uformell prat om teknologi, gadgets, innovasjonsnyheter og ølbrygging. 18 års aldersgrense, selvsagt.

Krankupp med LIC Beer Project

Startdato: 24/05/2019

Sluttdato: 26/05/2019

Tid: 17.00-02.00

Sted: På Kornet

Tap Takeover

Krankupp med LIC Beer Project

LIC Beer Project er fra Long Island, USA. De har sendt over 10 ferske humleøl:

Coded Tiles Pale Ale
End 2 End IPA
Higher Burnin’ IPA
Kingsguard IPA
Party Crasher IPA
Both Sides of the Rainbow Imp IPA
Echoes from the Well Imp IPA
Lust for Life Imp IPA
Path of Totality Imp IPA

 

 

Rogaland Ølfestival

Dato: 25/05/2019

Tid: 17.00-23.00

Sted: Rosenberghallen, Hundvåg

Festival

Rogaland Ølfestival

BILLETTER HER

Norbrygg Rogaland gjentar suksessen fra 2018 og inviterer til et av årets mest spennende hjemmebryggerarrangement!

Bli med og smak på hjemmebrygg fra det mange mener er verdens beste hjemmebryggere.

INGEN BONGER Kjøp av en billett gir adgang til festivalområdet og eget festival-glass. Stiller du som hjemmebrygger, får du selvfølgelig en ekstra gratisbillett.

Ikke medlem av Norbrygg, men ønsker å bli det? Meld deg inn her.

Ganddal hjemmebrygg

Dato: 25/05/2019

Tid: 13.00-20.00

Sted: Ganddal Bydelshus

Hjemmebryggerkonkurranse

Ganddal hjemmebrygg

Ganddal Bryggelaug ønsker å arrangere hjemmebryggerkonkuranse. Vi ønsker å komme i kontakt med hjemmebryggere lokalt. Vinnerens oppskrift vil danne grunnlag for årets «Ganddalitt». Det vil bli brygget 3000 flasker hos Qvart Ølkompani. Ganddalitt er blitt en tradisjon med release på Ganddalsdagen. Hjemmebryggere som ønsker å delta ta kontakt for mer info på email.

TOM WAITS-LØPET 2019 Stavanger

Dato: 25/05/2019

Tid: 12.00-22.00

Sted: Stavanger

Annet

TOM WAITS-LØPET 2019 Stavanger

BILLETTER HER

Tom Waits-løpet er et etappeløp mellom brune puber / barer i Stavanger.
Løpet ble arrangert første gang i 2016. Et hovedpoeng er sosialt samvær, og man blir ikke uglesett for å bli sittende på en av pubene og således ikke fullføre løpet. Avleggere med samme navn er avholdt siden 1999 i Oslo, siden 2003 i Kristiansand, siden 2010 i Tønsberg og Trondheim og siden 2014 på Sortland.
Løpet er oppkalt etter den amerikanske blues-artisten Tom Waits, som er kjent for sin henslengte og «brune» stil. Det startet som et uformelt tilsvar til det tidligere Grete Waitz-løpet i Oslo, og ble etablert for å redusere prestasjonsangsten i løpet og sportsånden i alkoholkonsumet.
Det skulle samtidig være et alternativ for alle, ikke bare kvinner.
Tom Waits-løpet i Stavanger er tradisjonelt lagt til siste helgen i mai hvert år. De siste årene har dette vært 28. mai 2016, 27. mai 2017, i 2018 26. mai, og i 2019 lørdag 25. Mai.

5 småretter og 5 forskjellige øl

Dato: 30/05/2019

Tid: 19.00-22.00

Sted: Ostehuset Jåttå

Øl og mat

5 småretter og 5 forskjellige øl

Ostehuset Jåttå lover en trivelig kveld med gode smaksopplevelser, ny kunnskap og god stemning – altså en herlig start på helgen.

Billetter her

Pris kr 700,- pr personer

Krankupp & besøk av Kjetil Jikiun

Dato: 03/06/2019

Tid: 18.00-00.00

Sted: På Kornet

Tap Takeover

Krankupp & besøk av Kjetil Jikiun

Bli med på Krankupp og smak nye produkter av håndverksølets Norske Gudfar Kjetil Jikiun – gründeren av Nøgne Ø. Nå driver han mikrobryggeri på Kreta: Solo.

 

 

Ølsmaking – 1 time – med Ølakademiet

Dato: 06/06/2019

Tid: 17.30-18.30

Sted: Bacchus Café, Stavanger

Ølsmaking

Ølsmaking – 1 time – med Ølakademiet

Påmelding her

Bli bedre kjent med øl når Ølakademiet ønsker velkommen til ølsmaking for to i Stavanger. Pris 1095,- for 2 personer
På en ølsmaking med Ølakademiet står kunnskap i fokus. Her lærer man å bruke sansene når man smaker øl. Ølguiden tar for seg temaer som historie, bryggeprosessen og øltyper. Man lærer litt om råvarene (malt, humle, gjær og vann), skjenking, glassvalg og serveringstemperatur.
En ølsmaking med Ølakademiet er en sosial opplevelse som passer for alle, hvor man også møter andre kursdeltakere i hyggelige omgivelser.
Ølsmakingene er uformelle, folkelige og har fokus på god stemning og humor! Aldersgrense 20 år.

Ølsmaking Original med Ølakademiet

Dato: 13/06/2019

Tid: 17.30-19.00

Sted: Bacchus Café, Stavanger

Ølsmaking

Ølsmaking Original med Ølakademiet

Påmelding her

ØLSMAKING ORIGINAL

Dette er selve grunnsteinen i Ølakademiet, den originale ølsmakingen hvor man smaker på flere forskjellige ølstiler. Smakingen dukket første gang opp i 2009 – og er fortsatt vår mest populære smaking, med i Oslo alene, omtrent 1600 deltakere i 2016. Her lærer du å bruke sansene når du smaker øl. Hvor kommer smaken og lukten fra, og kan man lukte seg fram til feil i ølet?

Bli bedre kjent med øl når Ølakademiet ønsker velkommen til ølsmaking for to i Stavanger. Pris 645,- per person.
På en ølsmaking med Ølakademiet står kunnskap i fokus. Her lærer man å bruke sansene når man smaker øl. Ølguiden tar for seg temaer som historie, bryggeprosessen og øltyper. Man lærer litt om råvarene (malt, humle, gjær og vann), skjenking, glassvalg og serveringstemperatur.
En ølsmaking med Ølakademiet er en sosial opplevelse som passer for alle, hvor man også møter andre kursdeltakere i hyggelige omgivelser.
Ølsmakingene er uformelle, folkelige og har fokus på god stemning og humor! Aldersgrense 20 år.

Om du glemmer å følge med her, så poster vi ukentlige oppdateringer på vår Facebook-side. Og ser du noe som mangler, så si i fra.