Weekendpedia

It’s weekend somewhere, right?

RYGR-krankupp på Mellombels

Dato: 10/04/2019

Sted: Mellombels

Tap Takeover

RYGR-krankupp på Mellombels

Her er det, blant annet, premiere på Trehakl Lakris Porter fra Raiå Bryggeri – ølet de vant Norbrygg Rogaland sin vørterkonkurranse med og siden fikk brygge hos RYGR.

Norbrygg Rogaland Hjemmebryggeraften

Dato: 12/04/2019

Tid: 19.00-23.00

Sted: Hindal Gård

Norbrygg

Norbrygg Rogaland Hjemmebryggeraften

Adgang kun for medlemmer av Norbrygg
Tema: TBD
Innleggsholder: TBA
Annet: Ta gjerne med noe hjemmebrygg du vil dele, eller kjøp inn noe øl relevant for temaet. Eller kom uten.

Krankupp – 7 Fjell Bryggeri

Dato: 13/04/2019

Tid: 20.00-23.00

Sted: Café René

Tap Takeover

Krankupp – 7 Fjell Bryggeri

BILLETTER HER

Lørdag 13. april kommer 7 Fjell på besøk og tar over Café Renés tappelinjer. Her serveres mye kjekt du kan få vite alt om fra solstrålen Tina Bertelsen. Med sin energi tar hun alle gjennom 7 Fjell sin reise.

Ølsmaking – 1 time – med Ølakademiet

Dato: 25/04/2019

Tid: 17.30-18.30

Sted: Bacchus Café, Stavanger

Ølsmaking

Ølsmaking – 1 time – med Ølakademiet

Påmelding her

Bli bedre kjent med øl når Ølakademiet ønsker velkommen til ølsmaking for to i Stavanger. Pris 1095,- for 2 personer
På en ølsmaking med Ølakademiet står kunnskap i fokus. Her lærer man å bruke sansene når man smaker øl. Ølguiden tar for seg temaer som historie, bryggeprosessen og øltyper. Man lærer litt om råvarene (malt, humle, gjær og vann), skjenking, glassvalg og serveringstemperatur.
En ølsmaking med Ølakademiet er en sosial opplevelse som passer for alle, hvor man også møter andre kursdeltakere i hyggelige omgivelser.
Ølsmakingene er uformelle, folkelige og har fokus på god stemning og humor! Aldersgrense 20 år.

Fredag Plis! #9

Dato: 26/04/2019

Tid: 16.00-21.00

Sted: Garasjebryggeriet

Annet

Fredag Plis! #9

Hver siste fredag i måneden

Vårslipp

Dato: 27/04/2019

Sted: Bryggelåven, Randaberg

Annet

Låven åpner etter vinterdvale og øl i alle kraner. Info kommer før påske

Haandfest Oppvarming

Dato: 01/05/2019

Tid: 18.00-23.00

Sted: På Kornet

Tap Takeover

Haandfest Oppvarming

Stefan Williams Hansen kommer og han har med seg selveste James Howat, grunnlegger av og brygger hos surølsbryggeriet Black Project fra Denver.

Bryggekurs Basic med Ølakademiet

Dato: 06/05/2019

Tid: 17.30-20.30

Sted: Bacchus Café, Stavanger

Annet

Bryggekurs Basic med Ølakademiet

Påmelding her

Lær ølbrygging med Ølakademiets grunnkurs i ølbrygging.
Her lærer man ølbrygging fra A til Å for nybegynnere. Etter endt grunnkurs er man i stand til å lage sitt eget øl.
Kurset er utviklet av erfarne bryggere utdannet ved Den Skandinaviske Bryggerihøyskolen. Våre bryggkurs-holdere er opplært av utviklerene igjennom et omfattende faglig program. Kunnskap er en av våre verdier, og det er ikke uten grunn vi er Norges ledende aktør på vårt felt.
Dette tre-timers kurset i ølbrygging har som mål at du som deltaker skal lære å brygge øl, med kunnskap nok til å unngå de mange fallgruvene i bryggeprosessen.

Ølsmaking – 1 time – med Ølakademiet

Dato: 09/05/2019

Tid: 17.30-18.30

Sted: Bacchus Café, Stavanger

Ølsmaking

Ølsmaking – 1 time – med Ølakademiet

Påmelding her

Bli bedre kjent med øl når Ølakademiet ønsker velkommen til ølsmaking for to i Stavanger. Pris 1095,- for 2 personer
På en ølsmaking med Ølakademiet står kunnskap i fokus. Her lærer man å bruke sansene når man smaker øl. Ølguiden tar for seg temaer som historie, bryggeprosessen og øltyper. Man lærer litt om råvarene (malt, humle, gjær og vann), skjenking, glassvalg og serveringstemperatur.
En ølsmaking med Ølakademiet er en sosial opplevelse som passer for alle, hvor man også møter andre kursdeltakere i hyggelige omgivelser.
Ølsmakingene er uformelle, folkelige og har fokus på god stemning og humor! Aldersgrense 20 år.

Ost & Ølsmaking med Fest i Kjeften

Dato: 09/05/2019

Tid: 18.00-21.00

Sted: Bøker og Børst

Øl og mat

Ost & Ølsmaking med Fest i Kjeften

BILLETTER HER

I samarbeide med Fest i Kjeften inviterer det til ost & ølsmaking i bakgården på Bøker og Børst. På ost og ølsmaking får du nye og spennende smaksopplevelser, snodige historier og litt fakta. Det kreves ingen forkunnskap, bare nysgjerrighet. Det blir uformelt og lærerikt.

«Fest i Kjeften har som prinsipp å fokusere på kvalitet over kvantitet og troen på at godt norsk håndtverk gir gode produkter og unike smaker, dette brenner vi for å vise frem!»

Thomas Digervold er utdannet ølsommelier ved Beverage Academy og har jobbet med drikkevarer de siste 15 årene i Bergen, Oslo og Tromsø. Thomas kommer til Bøker og Børst for å gi et innblikk i hvordan man smaker på øl og har satt sammen noen knallgode kombinasjoner bare for dere.

Han har med seg ett utvalg av deilige oster, til ostene vil det bli servert diverse lokalprodusert håndverksbrygg

Om du glemmer å følge med her, så poster vi ukentlige oppdateringer på vår Facebook-side. Og ser du noe som mangler, så si i fra.