Boklansering med ølsmaking på Fermenten

Dato: 06/10/2018

Tid: 16.00-22.00

Sted: Fermenten, Stavanger Øst

Annet | Øl og mat | Ølsmaking

Jon Berg lanserer sin nye bok om mat og drikke langs Nordsjøveien.
Samtidig kan du smake på masse spennende øl: bFermentens egne øl fra Yeastside og øl fra Berentsen og Lervig.
Boken Nordsjøveien. Fra Stavanger til Hidra. En matsafari inneholder omtaler og oppskrifter fra mange restauranter langs hele ruten, og det er reportasjer og bilder fra produsenter av grønnsaker, kjøtt, ost og øl. Fermenten er selvsagt også med i boken. Den er rikt illustrert med bilder av den kjente fotografen Paul Paiewonsky.

Pris kr. 550,-. Dette er inkludert i inngangsbilletten:
-Boken om Nordsjøvegen (verdi kr. 400,-)
-Boken Smak Spansk (terningkast fem i VG og Stavanger Aftenblad) (verdi kr. 400,-)
– 4 x 20 cl øl smaking (verdi kr. 250,-)

Fermenten tapas vil også bli tilgjengelig