Krankupp med Omnipollo

Dato: 18/10/2017

Tid: 18.00-02.00

Sted: Bøker og Børst, Stavanger

Tap Takeover

For de av oss som er glade i håndverkbrygg, er What’s Brewing et av årets store høydepunkt i Stavanger. I forbindelse, og i samarbeid, med What’s Brewing arrangerer B&B hvert år et krankupp med et av bryggeriene som er representert på årets What’s Brewing.

I år er det Omnipollos tur. Bryggeriet er kjent for å være svært innovativt og produktivt.

Bryggeriet er et såkalt Gypsy Brewery. Det vil si at de ikke har sitt eget bryggeri, men reiser rundt til andre bryggerier både i Europa og USA for å brygge sine øl, ofte i samarbeide med det bryggeriet de brygger hos.

De har også nylig åpnet sin første bar i Stockholm – Omnipollos Hatt.

I kveld vil B&B servere spennende brygg på både fat og flaske.
Det er 18 års grense på arrangementet.