Ølslipp og BBQ på Fermenten

Dato: 27/04/2018

Tid: 18.00-21.00

Sted: Fermenten, Stavanger

Øl og mat | Ølslipp

Yeastside slipper to nye øl, Leeroy Dankins IPA og Name it Tomorrow IPA, og Fermenten står klar med tennvæsken.

2 x 0.4 pluss kjøtt fra grillen koster 349,-

Litt om ølene:

Leeroy Dankins
Tropical NEIPA bittered and danked with Aussie hops and balanced with Citra.
Fermentables: Weyermann Pale Ale, Pale Wheat, Carahell
Hops: Ella, Enigma and Citra
Yeast: Wyeast 1318 London Ale III
ABV: 6.3%
EBC: 28
IBU: 45

Name It Tomorrow IPA
Deceptively drinkable high ABV IPA with citrus zest and pineapple notes.
Fermentables: Weyermann Floor Malted Bohemian Pilsner Malt
Hops: Citra, Lemon Drop, Vic Secret
Yeast: Wyeast 1056 American Ale
ABV: 8.7%
EBC: 16
IBU: 50