Events

 

Juleølsmaking på Kormt Brygghus

Dato: 17/11/2018

Tid: 19.20-22.00

Sted: Kormt Brygghus, Skudeneshavn

Juleølsmaking på Kormt Brygghus

Det skal smakes på utvalgte sorter juleøl fra forskjellige bryggerier.
Pris kr 400,- pr. pers.
I tillegg vil det være mulighet for kjøp av snacks og småretter.
Påmelding på email eller i puben.

Vinn eller Forsvinn runde 9

Dato: 22/11/2018

Tid: 19.00-22.00

Sted: Melkebaren, Sandnes

Vinn eller Forsvinn runde 9

RYGR møter vinneren av runde 8.

Vinn eller Forsvinn runde 9!

Det blir laget en 3-retters middag hvor to bryggerier setter øl til hver rett.

Qvart, som har vunnet to ganger, møter RYGR

Det er dere som kjøper billetter som kommer til å bestemme hvem som vinner. En stemmer på den ølen en mener passer best til den retten og det bryggeriet som vinner står til neste runde og da kommer det en ny utfordrer på banen.

Alle øla smakes blindt.

Eksklusiv lansering av ny øl fra LERVIG

Dato: 22/11/2018

Tid: 18.00-02.00

Sted: På Kornet

Eksklusiv lansering av ny øl fra LERVIG

På Kornet lanserer eksklusivt LERVIGs nye øl – Galaxy Citra Flicker.

Det blir sikkert også mulig å smake en annen LERVIG-øl – Pepper Johnson – som også er ny og som skal slippes rundt samme tid. Denne er brygget sammen med Basqueland Brewing Project, noe som også var tilfellet med den meget vellykkede No’rway José IPA.

Norbrygg – Smaking, omvisning og vørtergiveaway – del 2

Andre del av Norbryggs arrangement i samarbeid med Rygr og BryggSelv Stavanger:

Etter det første arrangementet kan den utdelte vørteren fermenteres og smaksettes som du vil. Bryggselv Stavanger åpner for at råvarer til bruk i fermenteringen kan forhåndsbestilles på https://stavanger.bryggselv.no. Bryggselv vil da utlevere råvarene på selve arrangementet Mer info kommer til påmeldte deltakere
Den 23. november samles vi igjen hos Rygr hvor deltakere på første arrangement får mulighet til å bidra med vørteren de har fermentert.
Deltakere som skal konkurrere i del 2 må stille med minst 8 liter av den ferdig fermenterte vørteren.

Billetter her

Belgisk aften med Rolv Bergersen

Dato: 24/11/2018

Tid: 19.30

Sted: Sevtun Grendahus

Nordvatne Ølsmakerlag har fått med seg Rolv Bergesen fra Øltanken, Han skal guide deltakerne gjennom en belgisk historieaften av øltyper. Det blir enkel servering av mat, forfriskninger får du i baren.

Bindene påmelding innen 16 november – kr 600,- på kontonr 3361.19.32869

Send i tillegg inn navn og telefon på email

Begrensede plasser.

Juleølsmaking i Vidsyn

Dato: 29/11/2018

Tid: 19.00-22.00

Sted: Mellombels, Bryne

| |

Ølkelner Egil frå Mellombels og bryggmester Øyvind frå RYGR losar deg gjennom dei 7 viktigaste juleøla du kan finna. Alle øla vert lett akkompagnert med herlege smårettar frå kjøkkenet til Vidsyn. Siden det snart er jul vert det fleire overraskingar til alle som kjem.

Dørene opnar klokka 18:00. Velkomstølet serverast frå klokka 18:00. Billettpris kr. 595,– (Inkluderer smaksglass av 7 sorter juleøl, velkomst, snacks pluss nokre overraskingar)

Billettar kan kjøpast på Vippsnummeret til Vidsyn: 124654

Fredag Plis! #5

Dato: 30/11/2018

Tid: 16.00-21.00

Sted: Garasjebryggeriet

Fredag Plis! #5

Den 5. og siste Fredags Plis!’en for i år!

Åpning av Brix Brygghus

Dato: 30/11/2018

Sted: Brix Brygghus

Åpning av Brix Brygghus

Endelig åpner Brix Brygghus!

Ferskt! Nyhetsslipp på Bøker Og Børst

Dato: 30/11/2018

Tid: 10.00-02.00

Sted: Bøker og Børst, Stavanger

Ferskt! Nyhetsslipp på Bøker Og Børst

Den siste fredagen i måneden slippes det nyheter på Bøker og Børst. De har samlet opp endel godsaker med og uten alkohol gjennom måneden som de skal lansere: søtt, surt, bittert og godt!

Brygg & Hygg

Dato: 10/12/2018

Tid: 20.00

Sted: Døgnvill Stavanger

Brygg & Hygg

Døgnvill Burger går sammen med ulike bryggerier og inviterer til en smaksrik og lærerik helaften i restaurantens andre etasje.

Bryggeriene som kommer på besøk forteller om seg selv, produktene sine og filosofien sin, mens det serveres en rekke ulike øl og sliders. Hensikten med kvelden er å lære mer om ulike typer øl og hvordan disse kan kombineres med god mat.

Døgnvill står for menyen; sliders med saftig storfekjøtt fra A. Idsøe i Stavanger og spennende toppinger. Bryggeriene stiller med et håndplukket utvalg av sitt eget favorittøl. Sammen smaker vi oss fram til de beste kombinasjonene og tilegner oss ny og verdifull kunnskap. En perfekt kveld for alle øl- og matinteresserte!

Billetter 399,-

 

Om du glemmer å følge med her, så poster vi ukentlige oppdateringer på vår Facebook-side. Og ser du noe som mangler, så si i fra.