Kategorier
Tre på gaten

Tre på gaten: Hvilket forhold har du til hjemmebryggere?

Vi benyttet et værvindu til å ha korte samtaler utendørs.


Nora Mørch-Lagher – Oslo
Altså, de har jo en kroppsbygning som medfører enorme handicap i fritidsaktiviteter som gjemsel og sisten. De er ikke akkurat designet for Limbo eller Twister heller. Og ingen øyenbryn blir hevet når de blir valgt sist i kanonball. Jeg sier ikke at de er feite. De er… joviale. Bygget for komfort. Mye å ta i, mye å være glad i. Som kosebamser!


Ozzy Sparkling – Stavanger, New York, Milano
Hjemmebrygging, ja. Trendy saker, ass! Hybridmoderne. Old school, new school på samme tid, lissom. Veldig pre-futuristisk. Retro-innovativt. Ålreite mennesker. Kjenner flere. Lysfontener alle som en.


Helge Fylla – Sandnes
Stod bak en sånn idiot i en bar en gang. Kroppen laget jævlig lang kø fordi han insisterte på at bartenderen skulle fortelle ham alle ingrediensene som var brukt i ølen han drakk. «Smak på denne! Det er kokkelimunkehumle, er det ikke?» Jeez…. Føkking ølsnobber. Ta dere en pils, okay!

Hva tenker du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.