Kategorier
Festivals Tre på gaten

3 på gaten: Invitational Beer Fest by DGB

Vi har spurt tre mer eller mindre tilfeldige personer om deres opplevelser på det mange mener var fjorårets beste ølfestival.

Det skal fortsatt være noen billetter til overs – bare skynd deg og følg denne lenken.

Lise og Thormod Aas

Hvordan var festivalen i fjor?

Vi vil si det var en positiv opplevelse. Vi var skeptiske til at det skulle bli en IPA-festival, men her var det nok varianter å velge i. Det var positivt at mange bryggerier hadde “ekstra” under disken ved jevne mellomrom. Det fikk inn et element av spenning, da. Logistikken fløt bra, lite kø og god stemning blant publikum og frivillige. Alle vi snakket med var utelukkende positive. Hele gjennomføringen av festivalen virket gjennomtenkt og profesjonelt. Best av alt var at billetten inkluderte alt. Det å slippe penger og bonger er FANTASTISK. Håper andre festivaler kopierer det konseptet.

Hva gleder dere dere mest til med festivalen i år?

Thormod: Mye av det samme som vi svarte i første spørsmål. Treffe venner, drikke god øl Krysser fingrene for at det blir mer mørkt, surt og fatlagra øl. Fått inside-info om at det muligens også blir litt mer variasjon på øl typer, selv om det var OK sist også. Spartacus er jo et bryggeri jeg har smakt mye bra fra, så håper det blir noe mørkt fra dem.

Hvorfor bør folk møte opp i år?

Veldig bra organisert festival. Passelig med publikum. Bra flyt og lite kø. Billetten inkluderer inngang og så mye drikke du orker. Sammenlignet med annen bongfestival er det sykt mye for pengene. Lett ankomst med tog eller buss. En rekke kvalitetsbryggerier.

DGBI festivalpass e nok det besta du kan få me bokså på i 2023. Skål.

Bjarte S. Thu

Hvordan var festivalen i fjor?

Festivalen i fjor var en højdare! Å endelig kunne få gå på festival igjen etter pandemien, var en fantastisk følelse. Meget høy kvalitet på bryggeriene, med dertil fantastisk øl. I tillegg var maten god, og været var helt enestående!

Hva gleder du deg mest til med festivalen i år?

Smake på øl, selvsagt. Og i år er det også flere nye bryggeri i tillegg til de beste fra i fjor, så dette blir bra!

Hvorfor bør folk møte opp i år?

For å smake på nye spennende øl, treffe fine folk, og for å oppleve at en festival uten bonger er slik en festival bør være! Freepour for life!

 

Ett svar til “3 på gaten: Invitational Beer Fest by DGB”

Hva tenker du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.