Kategorier
Festivals Stavanger

E-post fra Folkerepublikken What’s Brewing

Dersom du har kjøpt billett på nett, skal du ha mottatt denne allerede. Har du tilegnet deg billett på annet vis, vil dette være nyttig å lese.

Festivalgjengere, hører dere drønnet fra kameratene der ute?

Om få dager åpner grensepostene til årets smakopplevelse. Folkerepublikken What’s Brewing har frivillig valgt å følge de norske reklamebestemmelser, derfor anbefaler vi å oppsøke vår hjemmeside for opplysninger om hvilke rasjoner du kan nyte under festivalen.
Kamerat, gjør din plikt og les sentralkomiténs anmoding:

Torsdag 19. oktober, dagen før festivalen, er det mulig å bytte billetten i øl-pass, festivalbånd, glass og guide i Maskinhallen på Tou Scene. Billettluken er åpen mellom kl 14.00 og 18.00. Dere sparer mye kø-ståing hvis dere benytter den anledningen. Det vil også være mulig å kjøpe bonger der.
Landegrensene åpner kl 14.00 hver dag. Bryggeriene stenger barene kl 22.00, men ordinære barer er åpen til 01.30.
Årets bonger koster som vanlig 25,-. Disse kjøpes i ordinære barer.
Det medfølger IKKE bonger med billetten.
Det vil ikke være parkeringsmuligheter ved Tou Scene, men buss nr. 4 stopper rett ovenfor.
Billetten du har kjøpt veksles inn i festivalbånd, et smaksglass ett pass! og en festivalguide. Ja, kamerat, det vil være mulig å kjøpe erstatningsglass ved behov. Guiden du blir tildelt inneholder informasjon om bryggeri-plasseringer, kart over bygget, toalettfasiliteter etc.
Betjent garderobe finner du i 3. etasje. Det koster en bong.
Kort og kontanter kan brukes i ordinære barer i 1. og 3. etasje, Loftet og Ølhallene, samt hos alle matleverandører. Bonger kjøpes i ordinære barer, som er nødvendig for å få servering hos de deltagende bryggerier.
Det finnes veldig bra mattilbud gjennom festivalen. Foodcourt`en er i år plassert i teltet på gårdsplassen
Kamerat, provoserer ikke mannskapet i stridsvognen. Det kan ende i umiddelbar landsforviselse eller verre!

Broderlig hilsen fra folkerepublikken!

 

Hva tenker du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.