Kategorier
Festivals

Sur & Bitter 2019 – Bryggerilisten er her!

Når dette skrives, er det bare ti uker til årets Sur & Bitter, det fjerde i rekken. Festivalen har proklamert med at de “ønsker å vise noe av det som finnes av gode bryggerier fra Norge, samt noen sjeldne godbiter fra utlandet.” En titt på hvem som bemanner kraner og flasker tyder på at S&B vil holde hva de lover!

Bryggerier:

 • 7 Fjell bryggeri
 • Amundsen Bryggeri
 • Berentsen Brygghus
 • Bygland Bryggeri
 • Ego Brygghus
 • Eik & Tid
 • Haandbryggeriet
 • Lervig
 • Monkeybrew
 • Qvart Ølkompani
 • Salikatt Bryggeri
 • Yeastside Brewing Company
 • Ægir Bryggeri

Importører og andre

Det blir spennende å se hva importørene vil ta med seg. Vi satser på å komme tilbake med mer info og fullstendig ølliste på et senere tidspunkt, men kan allerede nå fortelle at Det Gode Brygg Import stiller med øl fra blant annet Northern Monk og Brouwerij Alvinne. Vi har lagt lenker til de produsentene som oppgir bryggeriene de er importør for. Her er det mye spennende som kan dukke opp i tillegg til alt det gode fra våre fantastiske norske bryggerier!

Festivalen avholdes 5. – 6. april. Mer info og billetter finner du her.

Sur & Bitter, slik vi kjenner og liker det.  Ikke kø. Ikke stress. Bare mye godt øl.

Ett svar til “Sur & Bitter 2019 – Bryggerilisten er her!”

Hva tenker du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: