Kategorier
ting & tang

ting & tang

Bak scenen skjer det ting… & tang.

Fikk du med deg at vi nylig besøkte Jåttå Gårdsbryggeri? Det er alltid gøy å være der. Det er 4 karer som brenner for det de holder på med.

Det går rykter om at Rema vil legge ned O. F. Hald Bryggeri i Bergen og at det vil gi RYGR en utvidet rolle som leverandør til kolonialbutikkene. Mens RYGR nekter å kommentere dette, forteller en “insider” at “O. F. Hald var en fiasko.”

Gulating Haugesund  var i tingretten den 19. februar og er dermed formelt konkurs. Jo Broch ønsker å fortsette med sine populære ølsmakinger. Følg med på SoMe når det nærmer seg sommeren. 

Det sies at Gulating har funnet en mann som er villig til å åpne og drive en butikk for dem på Oasen Storsenter. Vi har blitt lovet et intervju nærmere åpningsdatoen.

Har du kommet over en ølboks fra kinesiske Great Leap Brewing og sett at de har LERVIG-logo? LERVIG brygger Honey Ma Gold for bryggeriet og Fallen General IPA (collab) som insisterte på at LERVIGs logo skulle være på boksen som et internasjonalt anerkjent kvalitetsstempel.

Apropos Kina; Carlsberg har kjøpt seg inn i Jing-a som dermed ikke lenger er aktuelle for deltakelse på What’s Brewing. Det letes etter en erstatter. På Cloudwater sin ølfestival observerte vi James Goulding i dype samtaler med Evin O’Riordain fra The Kernel….

I Manchester møtte vi også Mike Murphy som kom direkte fra Leeds der han hadde brygget en collab med Kirkstall. “Did you see my reply on Facebook?” spurte han oss. Han siktet selvfølgelig til posten der han innrømmer at LERVIG har slitt med varierende kvalitet etter at de oppgraderte til nye tanker. Les hele svaret, og spørsmålet som utløste det, i Followers of LERVIG-gruppa.

Og når du først er på Facebook, kan du svinge innom Salikatt fra innsiå og lese Bjartes kommentarer til, og løsning på, deres problemer med oksidert øl. 

Apropos ingenting – det er en trend mot lavalkoholøl som vi forventer lokale bryggerier vil hive seg på. Vi har smakt en meget spennende testbatch.

Vi har ikke hørt fra Paddy eller Helga.

Hva tenker du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.