Kategorier
ting & tang

ting & tang

whoop whoop

I følge Vinmonopolets lister, slippes det hele 16 lokale nyheter i oktober. OK, noen av dem har vært tilgjengelige tidligere, for eksempel RYGRs Stafangr , men allikevel… Det blir en brun høst. Vi kommer selvsagt med full oversikt.


Apropos polet: Berentsens slipper snart sin første gin på markedet: Herbarium New Forest Gin. Den etterfølger to akevitter: Grand Akevitt 1878 og Juleaquavit 2019.


Apropos Berentsens: Eskil Alexander Bergan forlater bryggeriet for å fortsette sin karriere hos Kinn. Lykke til!


Apropos avskjeder:  Kormt Brygghus er nedlagt. Lokalet er blitt overtatt av Skudenes Event. De starter kaffebar som skal hete 13 Humler og skal satse på lokalprodukt.


Apropos nye ting: Mange har brukt covid-perioden til å shoppe online, men få har handlet så mye som Bjarte. Nytt brygghus, nye tanker, og en mengde annet utstyr har kostet en drøy million. Tap room er på gang, men en stor vannlekkasje i sommer har endret på tidsplanen.


Apropos Salikatt: De har snart brygget 280 batcher, men batch #200 ble aldri brygget. Det ryktes at når den kommer vil den være en helt spesiell øl. Ikkenoe press, folkens!


 

Apropos nye oppskrifter:  Lervig Local har nå matservering på kveldstid.


Apropos local: Lokalbrygg.no fører nå øl fra Jåttå Gårdsbryggeri og Skudenes Bryggeri. Foreløpig er det kun Sauda og Sola av kommunene i Rogaland som har gitt dem salgsbevilling, men det er indikasjoner på de også snart vinner frem i Stavanger og Sandnes.


Apropos å vinne: RYGR er delfinalist i klassen Årets Øl i Det Norske Måltid med sin Sure-Mia Mango og Litchi. Lykke til!

Hva tenker du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.