Kategorier
Juleøl New release

Julekalendere 2017

Julekalendere er en rar greie. Når man er barn, er det en essensiell del av juleforberedelsene. Så kommer det en periode hvor man er for gammel for slikt. Men så, oppdager man julekalenderne med øl….

Her er en oversikt over kalendere som er til salgs i en ølbutikk nær deg. Enten du skal handle til deg selv eller en du er glad i, er det mye å velge i.

Vis gjerne denne artikkelen til din “significant other” og si noe slikt som: “På jobben er det mange som får julekalender av madammen”. Får du først napp, har du etablert en juletradisjon!

Det Gode Brygg på Kvadrat har de kalendere med øl av ulike sorter som er nennsomt utvalgt for å passe hvermannsen uten å være “for sære”.
Bestilling gjøres i butikken, via PM på Facebook, eller til post@detgodebrygg.no – inkluder telefonnummer og antall kalendere. Prisen er 1490,-.


Hos Gulating kan du velge mellom en 50/50-kalender der halvparten er juleøl og halvparten er annet øl, eller du kan gå for 100% jul. Det er for tidlig å si hva som vil være i kalenderne, men Gulating har mye som ingen andre har; Lomb, 7Fjell, Qvart, Odalsbryggeriet, Grünerløkka, Færder, Kinn, Haandbryggeriet, Aja, Graff, Ego, Cervisiam, St. Hallvard, Austmann, Little Brother, Røros og Voss er blant bryggeriene som brygger spesielt for Gulating.
Prisen er 1490,- som betales ved henting, og bestilles i butikken eller via email:
Stavanger: solve@gulating.net
Lura: terje@gulating.no
Karmøy og Haugesund: jo@gulating.net (si fra hvilken butikk du skal hente i)


Vaaland 1889 har kalendere med varierende innhold alt etter kundens ønsker – fra bare lyse øl, til bare mørke øl, til kalendere med juleøl. Møter man opp i butikken, kan man plukke ølet selv. Kalenderen kan forhåndsbestille ved å sende mail til Stian.Ueland@Vaaland1889.no, eller på telefon 5148 0283, eller altså ved å møte opp i butikken. Det de trenger er navn, telefonummer og antall kalendere. Priser fra 1050,-.


Også Hå Ølutsalg kliner til med julekalender. Her kan en velge mellom en ferdigpakket variant fra Asko som koster en drøy tusenlapp, eller “Old School”, altså selvplukk i ølkasse. Den ferdigpakkede varianten vil inneholde en kombinasjon av juleøl og annen øl. Bestill i butikken eller på Facebook.


GOD JUL!

Hva tenker du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.