Kategorier
New release

Plaster på 2020-såret

Oktober snart. Hva skal man si? 

Oktober er jo måneden da vi skulle strøket hawaiiskjorta, pakket ut pen-cargoshortsen, hentet What’s Brewing-billetten i bankboksen, og planlagt festivalhelgen ned til minste detalj sammen med festivalkompiser; Taima og tilrettelagt på et nivå som ville gjort selveste’n Egon stolt. Det skulle bli legendarisk. Vi skulle tikke av bokser som ikke er oppfunnet enda.

Men slik blir det ikke. For 2020 suger.

Eller?

For det ser da for faen ut som om høstslippene på Vinmonopolet har kraft nok i seg til å utføre hjerte- og lungeredning på et år som var i ferd med avgå i stillhet.

Se på dette! Det er rett og slett LEGENDARISK!

Så går det kanskje an å skape positive minner i 2020 allikevel. Bare ikke drikk alle de fatlagrede LERVIG-ølene på én kveld – det blir ikke mange minner igjen av det.

Slippdatoene er altså 3. oktober og 4. november – men, som alltid, husk at dette er datoen det åpnes for bestilling fra det enkelte Vinmonopol-utsalg. Det kan derfor ta noe tid til de finnes på akkurat ditt pol. Og vil du være sikker på at nettopp DITT pol tar inn disse ølene, bør du ta med deg listen til dem og insistere på at de bestiller dem.

Alle ølene er i tilleggsutvalget.

Mye er nytt, mens noe er nylanseringer. Sure-Eia, for eksempel, er en nylansering med redusert alkoholnivå.

Lanseringsdato for Paragon er vi usikre på. Fra Vinmonopolets side var den først oppgitt med lansering i september, mens LERVIG sier de håper å slippe den i oktober.

Det blir helt sikkert annonsert flere juleøl etter hvert. For eksempel er ikke Berentsens sine i polets lister enda. Vi legger ut komplett liste over lokale juleøl så snart alle er meldt inn til polet.

(Klikk på bildene for å forstørre dem – noen etiketter mangler fordi de ikke er ferdige enda.)

 

Hva tenker du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.