Kategorier
ting & tang

ting & tang

Eierskifte, 1. april, kulturnominasjon, Helsedirektoratet og Arbeidstilsynet.

Hå Ølutsalg er solgt og har åpnet igjen med nye eiere, Tove Bø og Kjetil Nærland, som også eier vannhullet Holdeplassen på Nærbø.

Bryggerienes respons til Helsetilsynet var ikke koordinert blir vi fortalt av en som vet.

Det er deiligt at være Dansk i Norge når du kan reklamere overfor norske kunder så mye du vil på SoMe mens dine norske konkurrenter har munnkurv. Flere bryggere tror EU/EØS er eneste redning nå. Det snakkes med advokater.

Stavanger kommune deler årlig ut kulturpris til “en person som har gjort en betydningsfull innsats for kunst og kultur i Stavanger”. Øl er kultur, og Mike Murphy er, i følge Dagsavisen, nominert til prisen i år. Vinner han, følger han i fotsporene til blant andre Tore Renberg, Per Inge Torkildsen og Svein Tang Wa.

Mike visste ikke om nominasjonen da vi kontaktet ham på onsdag. Da satt han på flyet på vei hjem fra Kina. Han ble overveldet:

“Cool to be nominated. Whoever did that is very thoughtful. I’m proud to make people proud of their local beer. It’s a very satisfying feeling… And an honour.”

Takk til Haffy som sporty stilte opp på vår aprilsnarr. Neida, det blir ikke passkontroll i døra på Kornet. Vi har fått bekreftet at folk ble lurt, så nå har vi endret tittelen.

Det var ikke Aftenbladet som gikk fem på i år. Noen gjorde derimot det i fjor, da Anders fikk en telefon fra en journalist som ville vite mer om flyttingen til Dale.

Apropos LERVIG. Deres Oslokontor ser bra ut. Det er først og fremst et administrativt salgskontor, men bryggeriet håper at det etter hvert skal bli et utsalg.

Vi har ikke hørt fra Paddy eller Helga men de har sikkert nok med Arbeidstilsynet og sinte, permitterte ansatte.

Hva tenker du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.