Kategorier
Pastime

Tidsfordriv 1: Se

Karantene, isolasjon og bortfallet av vante aktiviteter gjør at mange av oss tilbringer mer tid enn normalt hjemme. Men det betyr ikke at vi må sette livene våre i pausemodus.

I dag gir vi deg tre ting du kan se på om du kjeder deg i heimen.

Tips 1: Craft: The California Beer Documentary

Denne dokumentaren er fra 2015 så den begynner å dra på årene, men her får du møte alle ølheltene dine fra California: Greg Koch fra Stone; Vinnie Cilurzo fra Russian River; Todd Ashman fra FiftyFifty; Ken Grossman fra Sierra Nevada og mange, mange flere. Bruk denne til å mimre om forrige pilgrimsreise til landet der West Coast IPA bare kalles IPA, eller til å planlegge din neste drømme-beercation.

Høydepunkt: Å høre Cilurzo fortelle historien bak Pliny the Elder, og å se gutta snakke om samholdet i industrien er to av mange.

Vi leide denne på AppleTV med amerikansk konto.

Tips 2: Sour Grapes

Le av vinsnobbene – og gjør det NÅ før vi ølnerder bli like snobbete. Denne dokumentaren forteller den utrolige historien om hvordan Rudy Kurniawan lurte hele vinverden med god nese, noe over middels pokerfjes, og falske etiketter.

Høydepunkt: Å se vinsnobbene drikke forfalsket vin mens de insisterer på at den er ekte er toppen av schadenfreude.

Denne strømmer du på Netflix.

Tips 3: Oktoberfest Øl & Blod

Dette er en tysk miniserie i 6 deler lagt til München i år 1900. Ambisiøse Curt Prank dukker opp i Bayern med en plan om å ta over Oktoberfesten: Ut med de små bodene og inn med hans gigantiske øltelt med en kapasitet på 6000 mennesker. Og han er villig til å gå over lik for å få dette til.  Forvent øl, nakenhet, brygging, sex, vold, drikking og intriger. Se den sammen med din ‘significant other’ og/eller i selskap med noen smoothe Weissbiers.

Høydepunkt: Det blir voldsomt når sinnabikkja avslutter jobben til sin herre.

Denne strømmer du på Netflix.


Neste episode: Tre ting du kan høre på.

Hva tenker du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.