Kategorier
Brewery New release

Nye øl og freshere design fra Berentsens

Berentsens Brygghus har lansert nye øl og nytt design! Alle øl er ufiltrert og på 4.7%. Utvalget i butikk vil variere, men alle ølutsalg har mulighet til å ta det inn. De finnes også på utvalgte pubber på fat og boks i hele Rogaland.

Pale Ale 
En velsmakende og lettdrikkelig Pale Ale med karakter fra kryogenisk behandlet Loral-humle tilsatt både under kok og som tørrhumle. Mesket med blant annet Munich- og Hvetemalt for å gi den en balansert maltsødme og munnfølelse. Lav til middels bitterhet, slik at den kan drikkes både for seg selv og sammen med mat.

Mango IPA 
Det har blitt en av de mest populære ølstilene i Norge i dag, så man kommer nesten ikke utenom å lage en Mango IPA. Berentsens Mango IPA er gyllen på farge, har tydelig mangopreg, og tropiske toner fra bl.a. tørrhumling med Mosaic. Middels bitterhet og god munnfølelse.

Belgisk Wit 
Lys strågul og litt uklar. Brygget med store mengder hvete og gjæret med klassisk belgisk gjær for å få den rette smak og profil. Fred og co har vært rause med tilsettingen av appelsinskall og koriander, men med fokus på balanse. Dette gir ølet en mer unik karakter, og sørger for at det passer meget godt som et smaksrikt og lettdrikkelig pøseøl – men også som et matøl.

Mocca Stout
En stout med tydelige sjokolade og kaffetoner. Selv om stouten er mørk og smaksrik, har bryggeriet gitt den middels fyldig kropp fra både malt og laktose, og en lett avslutning med brente toner fra sjokolade- og svartmalt, med avrundet bitterhet. Noen kjenner et tydelig vaniljepreg, andre får det gjerne bare helt på slutt i smaksbildet.

Nytt design på Kjørbar alkoholfrie øl
Deres to alkoholfrie øl har hatt stor suksess både på dagligvare og uteliv så langt. Berentsens har nå designet nye etiketter for å forsterke budskapet og modernisere looken.

Hva tenker du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.