Kategorier
Ukas happenings

Ukas happenings – uke 33

Det er lille lørdag og vi rigger oss sakte til for helga. Her er alt du ikke må gå glipp av denne uka.

I dag, onsdag, er 7 Fjell i byen! De tar over tappekranene på ØST, og ikke nok med det: De har med egen DJ, nærmere bestemt DJ Ligge. Han lover å snurre vinyl på popanlegget i retning ska, soul, britpop og punk. Dette bare må bli bra! Det begynner kl 19, og vi antar det vil bli stinn brake.


Lørdag arrangerer Melkebaren og Mellombels MELKERUTEN 2017. Dette er et uformelt sykkelritt med innlagt væskepause. Turen starter fra Melkebaren kl 13 og går via Klepp til Mellombels på Bryne hvor det er minimum en halv time drikkepause. Retur til Melkebaren går via Kverneland.


Samme dag slipper vi siste og avsluttende del av Stavangers ølhistorie. Har du gått glipp av de to første?

Husk at du alltid kan holde deg oppdatert på alle regionens ølarrangement her.

Har vi glemt noe? Legg igjen en kommentar eller send oss en melding.

Hva tenker du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.