Kategorier
Funnies

Øltrender i 2019

Vi har sett i krystallkulen og snakket med ekspertene for å kunne avsløre 7 trender du vil møte i 2019.

Det meste som kan manipuleres har blitt manipulert; bitterhet, sødme, farge, utseende, alkoholnivå, smaker, og aromaer kommer i et uendelig antall kombinasjoner. Det som gjenstår er å endre måten øl blir servert på. Forvent dette i 2019: Øl med sugerør og paraplyer, øl servert i hundeskåler, øl satt intravenøst, og øl satt som klyster.

Det er hevet over enhver tvil at også 2019 blir året hvor kveik tar over verden. En veritabel tåke av fortettet, luftbåren gårdsgjær vil ligge så kompakt i lavtliggende områder og dalstrøka innafor at den vil skape problemer for flytrafikken.

Boksestørrelsene: Vi har 0.5, 0.44 og 0.33. I 2019 forventer vi å se 0.22 også. Den vil koste like mye som 0.33 kostet i 2018.

I 2018 så vi en trend mot øl med lavere alkohol. Vi har også sett nye gjærtyper som ikke produserer alkohol bli lansert. I 2019 vil vi se forskningen ta det hele et steg videre, og de første ølene som hjelper kroppen med å forbrenne alkohol vil komme på markedet. Disse vil bli merket med sitt alkoholforbrennende potensiale, som for eksempel “minus 2.5 promille”.

Bryggemaskinene har blitt enklere og enklere. Hjemmebryggere som tidligere sveiset sine egne bryggerier av meieritanker og bildeler har nå gått over til Pico eller sitter i telefonen med Norsk-Koreansk ordbok og forsøker å bestille LGs nye superenkle maskin. I 2019 vil også Nespresso komme med en “ølbrygger”. Den vil “brygge” ett glass av gangen fra en kapsel med frysetørret alkohol og aromaer.

Skjegg er ut i 2019. Det hotte akkurat nå er “ironisk hentesveis”.

Mikrobryggeriene er de nye industribryggeriene. I 2019 er det nanobryggeriene vi heier på. Det eneste du skal drikke i 2019 er øl fra bryggerier med batchstørrelse på 3 bbl eller mindre. Jo mindre, jo bedre. Ja, det er craft, det.

Ett svar til “Øltrender i 2019”

Mykje å glede seg til her! Men, på mine private ølsmakinger blir det nok ikkje servert øl ved klyster. Blir for mykje søl……

Hva tenker du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.