Kategorier
Juleøl Shops

Julekalendere 2019 [Oppdatert]

Det er på tide å planlegge vinterens vakreste eventyr: Julekalenderen! Vi viser deg utvalget.

Foto: Henrik Frontoviki Sandbæk

Du leser formodentlig dette fordi du liker øl? Og kanskje også jul? Jul og øl hører sammen. Kalender og jul hører også sammen. Ergo – juleølkalender er noe for deg.

Her er de beste alternativene, fra 6 ulike tilbydere, i 2019.


Vinmonopolet – For den som vil ha litt høyere alkoholnivå
Selvplukk er velplukk, sies det. Polet har et bredt utvalg av juleøl, og det er ingenting kassadamen elsker høyere enn å scanne 24 forskjellige sorter øl. Vår gode venn Sammy Myklebust har testet alle sortene slik at du kan designe en kalender med stigende kvalitet. Husk å pakke ølene i pappkasse og ikke i plastpose!


Gulating – For den som liker unike øl
Årets kalender fra Gulating er som i fjor, ganske unik. Igjen har flere norske bryggerier, deriblant Monkey Brew, Kinn og Haandbryggeriet, brygget øl for Gulating som ingen har hverken hørt om eller smakt tidligere. Det vil si at det er mange nye øl i kalenderen i tillegg til andre typer som noen sikkert har smakt tidligere.

Prisen på kalenderen er 1499 kroner og de ser igjen ut til å være voldsomt populære. I disse dager har Gulating Stavanger fått inn så mange på lager at folk bare kan komme innom butikken og hente med seg en selv om de ikke har forhåndsbestilt, men om de ønsker å bestille er det bare å sende en mail til Gulating Stavanger eller Gulating Haugesund.


Det Gode Brygg – For den som ønsker lokaløl
Skal du på Kvadrat, så ligger spesialbutikken Det Gode Brygg vegg i vegg med Vinmonopolet. Nord-Jærens mest solgte kalender de 4 siste årene er nettopp fra Det Gode Brygg. Dette er også den LOKALE kalenderen. Godt over halvparten av ølene er levert av lokale bryggerier fra Rogaland og fra Sirdal – B20 som brygger på Tonstad under navnet Sirdøl – og i tillegg er selve eskene både produsert og designet lokalt, OG de pakker kalenderne selv på bakrommet i butikken. Det blir ikke så mye mer kortreist enn det.

Innholdet vil nok ikke overraske øl-geeken som har prøvd det meste fra før, men de vil sette pris på variasjonen og den gode kvaliteten på utvalget. I tillegg vil innholdet ikke skremme vekk det som tross alt er flesteparten av ølkdrikkerne; De som ikke er SÅ vant til spesialøl.

Pris er 1350 kroner. Kalenderne er klare for salg og kan og bestilles på email.


Vaaland 1889 – For den som liker valgfrihet
Vaaland vil også i år selge julekalendere med 24 øl. Dette er øl av utsøkt kvalitet som de er sikre på at du, eller den du kjøper kalenderen til, kommer til å elske.

Gjengen hos Vaaland 1889 håndplukker din kalender, som vil si at de ikke har noen standardkalender med standardpris. De velger ut etter dine ønsker, eller plukker sine egne favoritter om du heller vil det. Stort sett havner kalenderne på mellom 1100 og 1500 kr.

Kalendere kan bestilles  email, på telefon 51480283, eller i melding på Facebook eller Instagram.


Skudenes Bryggeri – For den som kun vil ha øl fra Vestlandet
Skudenes Bryggeri har satt sammen en kalender med ulike øl fra bryggerier på Vestlandet. De selger den i sitt utsalg og den koster 1390 kroner.


Hå Ølutsalg – For den som vil ha mest øl for pengene
Kalenderen til Hå Ølutsalg, som selvsagt inneholder 24 ulike øl, koster 1050 kroner, og er dermed den billigste i vår oversikt.

De har kun én variant, men denne har en god blanding av lyse og mørke øl. Her er det noe som kommer til å falle i smak hos enhver. Den inneholder mye juleøl, men også øl som selges året rundt.

Kalenderen er til salg i butikk nå, og det er første mann/kvinne til mølla-prinsippet som gjelder.

Hva tenker du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.