Kategorier
Tre på gaten

3 i isolat

Vi desinfiserte en telefon og ringte 3 tilfeldige personer for å høre hvordan de får tiden til å gå mens de sitter i isolat.


Bettan Brown
Jegh drikkher. Jada. Hele daghen. Fra fuglene fisher til kyrne kommer hjem. Det er et helvete! Men nå er det viktig at vi ikke tenker på ossh shelv men shetter de lokale bryggeriene førsth! Jegh er alene anshvarligh for å ha tømt fiiiire lokalbutikker for øl, og Det Gode Brygg har tre fashteh leveransher daghligh! Sjøleshkapet, boden og balkongen renner over av lokal kvalithet. Denne uken har jegh feiret Mikedag, Yeastdag, Onsdag Night Live fra Skudenes, Jåttårsdag, og Fred(Berentsen)dag, og i dag er det shelvshagt Lervigdag. Men shøndagh er saaaligh – så da går det kun i Salikatt!


Konrad Staut
Isolat passer meg egentlig jævlig bra nå, for jeg har en skikkelig bad beard week. Og helt typisk er det den uken barbereren holder stengt! Så nå later jeg som om kameraet på laptopen ikke virker når jeg deltar i videokonferanser. Da kan jeg også smugdrikke.


Jackie Luck
Ingen korona her! Heldigvis ..HOST.. er vi i knallform ..HOST.. både madammen og jeg, så nå som vi får dagene for oss selv, har vi tid til masse kn ..HOST.. knallharde toppturer. Det går opp og ned, opp og ned ..HOST HOST.. i bakkene. Jeg liker å bli dradd ..HOST.. av tispa ..HOST.. vår, en Irsk Rød ..HOST.. Setter. Den er en hund etter øl, men det er en annen sak.

Hva tenker du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.