Kategorier
Funnies Tre på gaten

Tre på gaten: Lys i enden av kanylen

Løvet spretter. Sprøyter settes. Vi har en ekstra energi i steget der vi strener mot nærmeste pub. Så da lurer vi på: “Har du som oss brukt Covid-tiden på trening og helse?”

Hugh Janus – Meditatør
Javisst. Har løftet mye. Har gått for små vekter og svært mange repetisjoner. Stort sett har jeg løftet 0.5 og 0.33 kilo. I det siste har det også blitt noen 0.44. Har selvsagt gjort nybegynnerfeilen å bare løfte med en hånd, så nå går jeg til kiropraktor med nakkesmerter. Men høyrearmen min er føkking Herkules!

Polly Fenolen – Snart musiker
Nei. Jeg har brukt tiden på å starte band. Eller… nesten starte band, da. Jeg har stort sett jobbet med å få shortlisten over mulige bandnavn ned til tre: Descending Death Stars, Anal Probing, og PostgiroBrygget. 

Tom Old – Litt markedsføring og sånt
Høhø. 
Bygget kropp? Oh yes! Minst 10 kilo.
Trenet? Absolutt ikke. 
Hadde jeg ambisjoner? Massive ambisjoner.
Ga jeg opp disse ambisjonene FØR jeg ga opp å ha på meg bukser i videomøter? Yessir. 

Hva tenker du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.