Kategorier
Juleøl

Ølkalendere 2021

Vi vet ikke når man startet med juleølkalendre, men vi antar at det stammer fra at en eller annen luring fant ut at det var like mange øl i en god gammeldags ølkasse som det er luker i en julekalender. Gleden av en øl hver dag var sikkert tilstede, men noen stor overraskelse over hva som skjulte seg bak luken var det neppe. I dagens ølkalendre finner du normalt 24 forskjellige øl, oftest brygget av mikrobryggerier. Her finner du en oversikt over hva som finnes der ute.

Den kuleste kalenderen får du hos Skudenes for 600,- , men da uten innhold.

Det gode brygg
Det Gode Brygg byr i år på 4 øl fra 6 forskjellige bryggerier, hvor hvor alle er fra Rogaland. Selges i butikken til Det Gode Brygg.
Pris: 1350 + pant
Lenke (Facebook)

Gulating
Gulating sin kalender er fylt med norsk håndverk, som i følge dem er “for enhver smak, og med en rekke spennende produkter du ikke får tak i andre steder”. Kalenderen må hentes i en Gulating-butikk.
Pris: 1099,- + pant
Lenke

Gulating kalender

LERVIG med venner
Årets utgave består av øl fra LERVIG, Gamma, Whiplash, Põhjala og The Garden Brewery. Kalenderen kan bestilles til Stavanger, Sandnes, Sola, Haugesund og Karmøy. Selges også av Det Gode Brygg.

Pris: 1 500
Lenke

Lokalbrygg.no
Lokalbrygg sin kalender bestrår av 24 “unike og lettdrikkelige håndverksøl” fra 13 norske bryggerier.Det følger med QR-kode som scannes for å få se de 24 tilhørende juleepisodene med Arne Hjeltnes. Kalenderen fåes også hos Det Gode Brygg.

Pris: 1399
Lenke

Salikatt Bryggeri med venner
Salikatt har igjen laget ølkalender med eksklusive øl fra Monkey Brew, Lindheim Ølkompani og Graff Brygghus. Fjorårets kalender var en stor suksess, og i følge dem selv har den enda bedre i år, hvor de byr på flere fatlagrede øl, større enheter, og drøssevis av one-offs.

Kalenderen kan bestilles på nett eller i utsalget til Salikatt.

Pris: 1699,-
Lenke

Skudenes Bryggeri og ELØ
Årets kalender blir lansert frøst 14. november, og vil inneholde flere helt nye produkter både fra Skudenes og Elø

Pris: 1690,-
Lenke

Vaaland 1889
Vaaland plukker og mikser øl fra butikken etter ditt ønske

Pris: Varierer
Lenke (Facebook)

DIY
Hva med å lage din egen kalender, med litt fra polet, litt fra bryggeriene og litt fra spesialbutikkene? Her er to alternativer:

Partyking
Partyking har to forskjellige tomme kalendre. Lenken under er til søket.
Lenke

Printhub
(Det finnes en hub for alt….). Printhub sin kalender er den samme som Vaaland forhandler. Priser varier ut fra antall kjøp.
Lenke

Hva tenker du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.