Kategorier
Funnies

Øltrender i 2022

Dette har blitt en tradisjon. Vi kanaliserer de hellige ølånder fra det hinsidige for å kunne fortelle deg vår kjære leser hvilke øltrender som vil ta helt kokelimonke av til neste år.

Retroinnovasjon
Bryggeriene innoverer ved å finne på ting som har blitt funnet på før. Retroinnovasjon kalles dette, og det er en av kjerneverdiene i det nye, grønne Equinor ved siden av Mindfullness og Lysfontene.

Vestkyst-IPA, Stout uten tilsetninger, Porter slik bestefar drakk den. Alt dette og mer kommer sterkt tilbake i 2022. Men ikke til retro-priser, selvsagt.

Les også: Øltrender i 2021

ØlmunnbindetTM
Drikk uten smitte!

Hold pusten, trekk ut proppen i ØlmunnbindetTM, kjør sugerøret inn gjennom hullet, pust med nesa og drikk. 

Covidglass
Glasset som skifter farge dersom en smittebærer drikker av det. 

Les også: Øltrender i 2020

Antivaxxer-bar
Alle på baren er frivillig uvaksinert fordi de har “tenkt selv” og “stilt kritiske spørsmål”. Samtlige tror på gruppeimmunitet og «naturlige» remedier. Her, og kun her, kan de, og kun de, være seg selv og velte seg i sin egen overmenneskelige selvgodhet.

Det de ikke vet er at alle ølene er tilsatt en oralvaksine. 

Barene vil poppe opp på sentrale lokasjoner som Frafjord, Røst og Sørreisa.

Matøl
Under slagordet «10 om dagen» blir Matølene lansert. Ølene er designet av Ernæringsfysiologer (ikke en beskyttet tittel) for å gi deg alt du trenger av vitaminer, mineraler, proteiner og andre essensielle byggesteiner.

Aldri mer vil du kaste bort verdifull tid på tygging! Så fremt du drikker dine fulle 10 om dagen, da. Ellers får du mangelsykdommer.

Les også: Øltrender i 2019

Happy Hour
Jada.

Vår industrivennlige regjering som støtter arbeiderne og vanlige folk forøvrig lanserer Happy Hour som kompensasjon for alle Sad Years. Konseptet blir hetende Støretimen.

Neida. 

Hva tenker du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.