Kategorier
New release

Oktobøl

Kan vi begynne med å beklage den tittelen. Vi skal aldri lage dårlige ordspill igjen, OK.

3 lokale øl slippes på polet i oktober. Her er de:

It’s All About Citra & Mosaic – Salikatt
0.44L boks. Pris 84,70. Slippes 5. oktober.
Mange mener at Salikatt vasker gulvet med alle andre juicy IPAs. Her kommer nok en instant klassiker. Den er lys oransje, selvsagt uklar, og med kraftig humlearoma av sitrusfrukter og mango. Bjarte har byttet ut sitt vanlige basemalt – Thomas Fawcett Pearl – med Thomas Fawcett Golden Promise. LERVIG bruker som kjent Golden Promise fra Simpsons.

Stavanger Juleøl Lagret 12 Måneder – Middelthon
0.33L flaske. Pris 59,90. Slippes 26. oktober.
Middelthon ringer julen inn med en mørk, aromatisk juleøl på 6.5%. Onde tunger vil nok påstå at dette bare er juleølen som ikke ble solgt i fjor. Det er riktig at dette er samme juleøl som Berentsens har brygget for Middelthon tidligere, men denne gang har de valgt å kjellerlagre ølen i et år før de slipper den på markedet.

Ølbæks Julebokk
0.33L flaske Pris 58,20. Slippes 26. oktober.
Tanangergutta slipper sin første poløl. Som alltid er det Skudenes som har stått for bryggingen. Ølbæks kødder ikke med de klassiske oppskriftene, men de har gått for et litt mer røstet preg enn for eksempel Aas sine bokkøl. Selvsagt er klassiske, tyske humler benyttet. I følge beskrivelsen kan vi vente oss en svært mørk, sødmefull bokkøl med aroma og smak av mørk malt og lett røstet sjokolade.

Hva tenker du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.