Kategorier
Gadgets Shops

Julegavetips til hjemmebryggere

Vi i BR vil gjerne rekke ut en hjelpende hånd til de som lurer på hva de skal gi “sin” hjemmebrygger i julegave. Derfor har vi bedt hjemmebryggerbutikker i Rogaland om å anbefale de perfekte gavene fra eget sortiment.

Du finner lenker til alle butikkene her. Husk også at dersom du er Norbrygg-medlem så har du gode rabatter. Rabattkodene er på Norbryggs sider og blir tilgjengelige for deg når du melder deg inn.


Safiren i Sandnes anbefaler de, blant mye annet passende, en flaskekasse med hank og åpner til kroner 349. Flaskene følger ikke med og ølet bør brygges hjemme. Denne passer utmerket når en vil ta med litt fra eget lager til fest eller til Brew Club.


Hos BryggSelv i Stavanger kjører Hege og Aleksander 25% rabatt på alle IPA all grain-ølsett i desember. I tillegg har de Happy Hour hver søndag fremover bortsett fra på julaften.


Bryggmann på Ålgård har, som de eneste i Norge, kegerator med Intertap tappekraner. Denne har de 10% rabatt på ut året. Dette er en kegerator som det har vært stor etterspørsel etter over hele landet, og ikke alle vet at Bryggmann har fått disse inn igjen. De har også fatpakker, CO2-regulatorer og Fermentosaurus gjæringsdunker.


Mr Norman på Fermenten kan tilby aspirerende hjemmebryggere et bryggekurs:
Brewing course with Craig from Yeastside Brewing Co
Date: Saturday Jan 13, 2018 from 2:00 PM
Place: Fermenten, Ryfylkegata 13, 4014 Stavanger
4 hours brewing course includes beer tasting, brewing theory and practical experience.
Places limited to 12 people.
Price: 990,-. Can be bought on Vipps: 1. Open the Vipps app, 2. Select Pay (Betal), 3. Search for Fermenten, 4. Select from the menu


Bonustips fra oss i BR

BevBuckle

God jul!

Hva tenker du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.