BR har snakket med arrangørene av Haugesund Ølfestival.
Festivalen drives på dugnad av Bjørn Dybdahl, Hege Gabrielsen, Helge Bro Matland og Nora Kyrvestad.
Dette er femte året festivalen blir avholdt, og tredje gangen på Høvleriet, sammen med Garasjebryggeriet.
«I år tar vi for første gang i bruk begge lokalene på Høvleriet. Altså selvet Høvleriet og Garasjebryggeriet. Vi har også flere bryggeri enn noen gang før, og vi har egne glass for første gang. Publikum kan forvente seg masse god øl, god stemning og masse ølkunnskap.»
Åpningstidene er:
Fredag 21. september 17.00 – 22.00
Lørdag 22. september 13.00 – 21.00
Det blir også avholdt hjemmebryggerkonkurranse. Vinneren blir annonsert lørdag kl 14.00 på Høvleriet scene.
Garasjebryggeriet, Haandbryggeriet og Lysefjorden Mikrobryggeri skal ha intimsmakinger. Der kan en lære mer om det aktuelle bryggeriet og ølene deres. På disse er det begrenset antall plasser, og billetter må kjøpes separat.
Bryggeriene som kommer er:
Garasjebryggeriet
E.C.Dahls
Haandbryggeriet
7 Fjell
Lysefjorden Mikrobryggeri
En Liten Øl
Skudenes bryggeri
Salamander
Jåttå Gårdsbryggeri
Bjørnafjorden Bryggeri
Mykle Mikrobryggeri
Vi vet ikke på forhånd hvilke øl bryggeriene har med seg.
Det vi vet er at DiggIn foodtruck står for maten.
2 svar til “Haugesund Ølfestival”
Cover charge i døra ved oppmøte? Ser ikkje ut til å ha forhåndssalg av billetter på nett.
Hei 🙂 Det er ikke noe CC. Men for å smake må du kjøpe startpakken, som inneholder smaksglass og 3 bonger til kr 150,-.
Velkommen 🙂