Kategorier
New release

Sterkøl fra RYGR

RYGR lanseres nå for Horeca-markedet og har valgt servicegrossisten D. Danielsen som leverandør. Alle disse nyhetene vil være tilgjengelig på 20-liters Keykeg innen de nærmeste ukene.

YTRA Brut IPA 5.5%
RYGR er blant de første Norske bryggeriene som lanserer denne nye og trendy ølstilen. Den ble lansert på Smaksmessen i Haugesund og utvalgte puber i forrige uke.
Det er et 100% humledrevet øl med null restsødme. Et pøsbart øl, i følge tilbakemeldinger på Untappd. Det har kun 10 IBU.

GAND Quadruppel 10.8%
Et fyldig, smaksrikt øl i den belgiske klosterølstilen. Det er brygget med Westmalle-gjær og dobbelmesket. Ølet ble først lansert på Lokstallen Ålgård i forrige uke. Det har aroma av søt frukt, marsipan og nøtter. “Et kakestykke av en øl”, var en av tilbakemeldingene. Finnes foreløpig kun i begrenset opplag. IBU er på 33.

ØKSN India Pale Ale 7.5%
En tradisjonell Old School Amerikansk IPA. Amerikanske tradisjonelle humletyper er brukt; store mengder Centennial, Chinook og Simcoe.
– Denne er en liten drøm om å få et litt mer tradisjonelt alternativ til de aller mest «fruity» IPAene som finnes i markedet, sier bryggerimester Øyvind Tveit. IBU er på 60.

FRØY Amerikansk Pale Ale 5.4%
En fyldigere variant av JÆDR Amerikansk Pale Ale som finnes i butikkstyrke og er RYGRs klare bestselger på flaske. Flere amerikanske humletyper fra Yakima Valley Hops (bl.a. Idaho 7), havregryn, rug og bygg er noen av signaturene i denne ølen. IBU er på 46.

Den siste uken har RYGR vært svært opptatt med brygging av en Imperial Stout på nærmere 18% som er trippelmesket. Denne vil nok ikke se dagens lys før i 2020.

Neste prosjekt er en sterk NEIPA som de håper kommer på markedet på nyåret.

Hva tenker du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.