Kategorier
Beer & Food

Døgnville ølkvelder

Døgnvill Stavanger drar i gang et nytt konsept i høst – Brygg & Hygg – der publikum får møte bryggere, smake øl og spise burger. Stort mer klassisk suksessoppskrift får man knapt. Vi har snakket med Dan Aasen, Døgnvills driftssjef, om arrangementene.

Hva er tanken bak Brygg & Hygg?

Tanken er å skape en uformell og hyggelig arena der kjente og mindre kjente bryggerier gjester restauranten for å fortelle om sin historie, sin filosofi og sine byggeteknikker. Meningen er at det skal bli en møteplass der deltagerene får mulighet til å være tett på bryggerne, kunne stille spørsmål og ha dialoger omkring de temaer de måtte ønske. Alt sammen gjort med lave skuldre og godt humør.

Foreløpig er det planlagt 6 arrangement, ett hver måned ut året. Hva kan vi forvente oss utover høsten?

Alle kan forvente seg mye godt øl, gode historier og inspirerende personligheter. Fellesnevner vil være at alle bryggerier er norske og gjerne ikke er de som produserer størst volum. Første runde, den 19. juli under Gladmatfestivalen, er lokalfokusert med Salikatt og Jåttå Gårdsbryggeri. I august er det Monkey Brew og E.C. Dahls som kommer på besøk for å prøve å overbevise oss siddiser om at hovedstaden for godt brygg ligger litt lenger nord. Videre ut over høsten har vi flere gode ideer, men ønsker ikke å fastsette noe før vi har fått litt erfaringer og tilbakemeldinger fra de første arrangementene. Om det finnes sterke ønsker eller gode idéer blant BRs lesere, setter vi stor pris på tips.

Har noen forslag til hvilke bryggerier Døgnvill bør få besøk av, så må de gjerne ta kontakt med meg på email.

Det skal koste 399 kroner. Hva får man for prisen?

Bryggeriene har med seg 2-3 typer ulike øl hver. Maten bestemmes utifra hvilken type øl som serveres. I løpet av kvelden vil det bli servert 3 sliders, med saftig storfekjøtt fra A. Idsøe.

Vil noen av ølene som skal serveres også bli å finne på flaske eller fra kran?

Definitivt! Monkey Brew, Salikatt og E.C. Dahls er og har vært på linjene våre siden høsten 2017. Jåttå Gårdsbryggeri finnes på vår sommermeny i flaskeform.


Oversikt over arrangementene, og alt du trenger for å booke billetter, finner du selvsagt under fanen Events.

Hva tenker du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.