Kategorier
Breaking News

Trist som faen

I august oppsummerte vi ølåret som var gått siden BR ble startet, og spurte (tongue in cheek, som det heter på utenlandsk): “Hva blir det neste Gulating legger ned?”.

I dag kom svaret brått.

Det er nitrist for alle som har jobbet hardt for å holde puben i drift. Firmaet står registrert med 10 ansatte. 10 ølvenner som må finne seg noe annet å gjøre, om de ikke har klart det allerede.

Vi har fått mange reaksjoner fra lokale bryggerier og andre i ølmiljøet. Noen kom dette uventet på, andre var mindre overrasket. Ett bryggeri forteller at Gulating sluttet å kjøpe øl fra dem da de oppdaget at fremtiden deres var usikker. Et annet forteller at de har betalt for to dedikerte tappelinjer i tre år. Dette er penger som går tapt.

En nedleggelse som dette får ringvirkninger, dessverre. Det er trist for alle som står oppi det. Og trist for ølmiljøet i Stavanger.

Bobestyrer stengte dørene i går.

På under ett år har Gulating i Rogaland gått fra 4 butikker (Lura, Stavanger, Karmøy og Haugesund) og en pub til kun én butikk (Stavanger). Craft beer-linjen Dragur ble også startet og lagt ned i samme periode. Det snakkes samtidig om å åpne ny butikk i Karmsund. Tør de det nå?

Hva tenker du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.