Kategorier
Funnies

Breaking: Øldømming fører ikke til mer sex

BR får stadige henvendelser fra øldommere som hevder at profesjonen ikke lever opp til sitt rykte.

“Jeg har vært øldommer i snart et år, men har ikke fått et eneste ligg,” erklærer en frustrert Kåre Vinderen. “Jeg ble forespeilet en mye lysere fremtid bare jeg utdannet meg til øldommer. Masse damer. Puling hver kveld. Det skulle liksom bare være å vise frem dommerkortet, så ville jeg svømme i babes. Men, neida. Ikke så mye som et blikk får jeg.”

Kåre Vinderen – Seksuelt frustrert

Han er ikke den eneste. Flere insidere i det lukkede miljøet kan fortelle at de har opplevd det samme. En av få som ønsker å stå frem med fullt navn er Seniordommer i Norbrygg, Helle Spock.

Helle Spock – Seniordommer

“Jeg møtte en gutt på Cardinal,” begynner Helle. “Vi delte en fantastisk flaske lokal fatlagret surøl med aroma av mørke plommer, solbærblader og vanillin – bare 3.8 på Untappd fordi den var litt lavt karbonert – og alt gikk strålende. Men så, mens jeg med stor innlevelse forklarte ham om de dominerende fenolene i witbier, så bare reiste han seg og gikk!”

Via Zoom fra Nedstrand forteller informasjonsansvarlig i Norbrygg Rogaland, Hugh Janus, at mange nok har et vel optimistisk syn på hvilke endringer en karriere innen øldømming vil føre med seg.

Hugh Janus – Norbrygg Rogaland

“Det er ingen automatikk i at alle øldommere får mer sex,” forklarer Hugh. “Et dommerkort i seg selv vil ikke være nok for de fleste. Selv stiller jeg mer forberedt enn som så når jeg skal på byen. Jeg har for eksempel forberedt et kort foredrag om dyrking av Elbe-Saale-humler i Thüringen. Dette er jeg sikker på vil pirre en dames interesse, og når jeg så avslutter med ‘Vil du være med hjem og se på humlesamlingen min?’, er jeg trygg på at jeg vil score. Ja, det har ikke skjedd enda, men en kveld skal jeg lykkes. Det er for eksempel ølsmaking på Local snart, og da er jeg der med sixpencen på.”

BR kan bare ønske lykke til.

Hva tenker du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.